fbpx Skip to main content

Thuiswerken was tot voor kort iets wat maar een beperkt deel van de samenleving deed. Corona heeft gezorgd dat het merendeel van Nederland ineens vanuit huis de dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Zevenbergen maakt het thuiswerken voor u graag gemakkelijker door het aanbieden van het juiste (ergonomische) meubilair en met een aantal handige, praktische tips.

Aan de keukentafel?

Werkgevers investeren vaak in goede, ergonomische kantoorwerkplekken waar werknemers op een gezonde en verantwoordelijke manier kunnen werken. En dan, van de een op de andere dag, zitten we 8 uur per dag aan de keukentafel op een niet ergonomische stoel, verre van comfortabel met onze laptop te werken.

HomeFit© thuiswerkplek van Vepa

Niet iedereen heeft de ruimte voor een volledige zit-/sta-werkplek zoals op kantoor. En heeft u wel de ruimte, dan past dit meestal niet in uw interieur. Daarom is er nu HomeFit©! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm. Ontdek hieronder het gemak van de HomeFit©.

Thuiswerken in corona tijd

In 3 verschillende kleuren beschikbaar
€ 695,- excl. BTW

Bekijk product

Thuiswerkplek set

Op een ergonomische manier thuiswerken; dat is belangrijk. Daarom hebben wij voor u een drietal producten op een rijtje gezet die dit voor u en / of uw personeel mogelijk maken:

Thuiswerken in corona tijd

Bureaustoel

€ 225,- excl. BTW

Thuiswerken in corona tijd

Verstelbaar bureau

 in diverse afmetingen en kleuren beschikbaar
€ 235,- excl. BTW

Bekijk details deze setBekijk onze thuiswerk webshop
Thuiswerken in corona tijd

Laptopstandaard

€ 23,- excl. BTW

Praktische thuiswerk handvatten op een rijtje

We snappen dat deze hele situatie voor veel medewerkers behelpen is. Deze thuiswerk handvatten kunnen u of uw personeel daarbij ondersteunen.

  • Allereerst komen we toch weer uit bij een gezonde werkplek. Zorg voor een opgeruimde, comfortabele werkplek. Een werkplek waar u zich optimaal kunt concentreren. Dit zorgt voor maximale productiviteit.
  • Zorg voor een normale werkdag. Het kan zo verleidelijk zijn om een uurtje langer in bed te blijven, om toch eerst even een boodschap te gaan doen, om halverwege de dag te douchen of om nog even een filmpje te kijken voor het werk écht gaat beginnen. Stop! Zorg dat de werkdag zo normaal mogelijk is ingedeeld. Sta iedere dag op een vast tijdstip op, trek je gebruikelijke outfit aan en pauzeer op vaste momenten. Veel beter voor de gehele mindset en de effectiviteit gedurende de dag.
  • Maak een planning. Een planning kan houvast en structuur bieden tijdens een werkdag. Het zorgt dat impulsieve ideeën (zoals een supermarkt bezoek of een gezellig telefonisch praatje) minder ruimte krijgen.
  • Zorg voor frisse lucht. Zorg dat er in de pauze ruimte is voor een wandeling van een kwartiertje. Even een blokje om is ontspannend, zorgt voor productiviteit en zorgt voor dagelijkse beweging.

Persoonlijk advies ontvangen?

Zevenbergen is als geen ander op de hoogte van alle verschillende kantoormogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Neem contact met ons op.

Neem contact op