fbpx Skip to main content
ONTVANGSTMEUBILAIR

Meubilair voor een warm welkom

Direct een prettig gevoel overbrengen op uw bezoekers? Kies voor passend ontvangstmeubilair! Zevenbergen creëert ontvangstruimtes waar uw bezoeker zich direct welkom voelt.

Ontvangstmeubilair voor iedere ambiance

Ontvangstmeubilair heeft diverse functies. Zo draagt ontvangstmeubilair bij aan de rust die de ruimte uitstraalt. Ook kunt u kiezen voor uitbundiger ontvangstmeubilair, om uw bezoekers mee te enthousiasmeren. De ontvangstruimte en het ontvangstmeubilair zijn essentieel voor het creëren van de juiste sfeer. De ontvangstruimte en het ontvangstmeubilair hebben namelijk directe gevolgen op het gevoel van de bezoeker. Dat weten wij als geen ander. Zevenbergen Kantoorefficiency creëert passende sferen in interieurs, waardoor een kantoorinrichting ontstaat die naadloos aansluit op elk bedrijf. De indruk die deze kantoorinrichting op uw bezoeker achterlaat, is onuitwisbaar.

Binnen welke branche u ook actief bent, wij zorgen ervoor dat uw bezoekers zich welkom en op hun gemak voelen.

Vraag interieurontwerp aan

Zevenbergen: voor starters tot multinationals

Gezonde en sfeervolle kantoor- en projectinrichtingen zijn het resultaat van onze creatieve ontwerpen gecombineerd met ergonomische en praktische ondertonen.

Contact
Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Get inspired! Bekijk ons werk

Wij zijn trots op alle inrichtingen die wij hebben weten te realiseren en bieden u graag inspiratie om te laten zien waartoe wij in staan zijn. Daarom vindt u hieronder een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten.

Het Streek - Ede

Het Streek – Ede

Rondhout - garderen

Rondhout – Uddel

Xibis - barneveld

Rouwcentrum de Plantage – Barneveld

Xibis - barneveld

Xibis – Barneveld

Ontvangen

Ontvangstmeubilair: kapstok

Een kapstok is voor een goede ontvangst wel vereist. De jas van het bezoek aannemen en op een nette wijze opbergen geeft toch een fijn gevoel. Van kapstokken met haken tot complete garderobes met hangers, we hebben het allemaal. Meer weten? Bekijk product

Ontvangstmeubilair: bank

Voor een ontvangst is een zachte plofbank niet altijd wenselijk. Mensen moeten er goed recht in kunnen zitten en met name er ook weer goed uitkomen. Maar comfort en uitstraling is zeker belangrijk. En in de zorg is hygiëne een vereiste. We adviseren u graag in de juiste combinatie voor uw organisatie. Meer weten? Bekijk producten

Ontvangstmeubilair: lage tafel

Als mensen op een fauteuil of bank zitten is het toch altijd wel fijn om een kop koffie of een tablet even kwijt te kunnen op een tafel. Daarnaast biedt een laag tafeltje ook zeker sfeer. Meer weten? Bekijk producten

Ontvangstmeubilair: lamp

Verlichting geeft sfeer aan een ruimte en geeft een warm en aangekleed gevoel. We hebben een greep van onze collectie verlichting op deze website weergegeven, maar we kunnen een volledig assortiment sfeerverlichting aanbieden. Meer weten? Bekijk lampen

Vloer

We denken ook graag mee bij de keuze van de vloer. In onze ontwerpen houden we hier ook rekening mee, qua uitstraling en gewenste toepassingen. Samen met onze partner in vloeren kunnen we het complete plaatje aan u leveren.

Ontvangstmeubilair wat perfect past bij uw wensen

Garderobe

Ontvangst banken
Ontvangst stoelen
Verlichting
Balie & receptie
Alles voor ontvangen
Ontvangen

MINIMALE STOORZENDERS

Akoestische oplossingen

Een goede akoestiek is niet vanzelfsprekend in iedere ruimte. In tegendeel zelfs, vaak zijn er wat extra middelen nodig om tot een prettige akoestiek, en daarmee een prettig werkklimaat, te komen. Zevenbergen Kantoorefficiency weet precies wat er nodig is om een juiste akoestiek te bewerkstelligen en heeft alle oplossingen binnen handbereik.

Lees meer

Ontvangstmeubilair met eindeloze mogelijkheden

Wij bieden ontvangstmeubilair voor verschillende doeleinden en binnen diverse prijsklassen. De mogelijkheden zijn onbegrensd, evenals de inspiratie die wij u kunnen geven. Maar waar u ook voor kiest, u bent altijd zeker van kwaliteit.

Sharp serie

Arrmet

Babila serie

Pedrali

Curvy wachtbank

Casala