fbpx Skip to main content
ZAALMEUBILAIR

Akoestische en flexibele oplossingen

De ideale inrichting van een zaal combineert flexibiliteit, gemak en klasse met elkaar. Ongeacht de grootte en capaciteit van uw zaal bieden wij passend zaalmeubilair.

Slimme indelingen en multifunctionaliteit

Een zaal voor een congresgelegenheid vergt een andere indeling dan een zaal waarin het brainstormen met elkaar centraal staat. Flexibiliteit, akoestiek en comfort van uw zaalmeubilair zijn stuk voor stuk uitermate gewenst. Hiermee zorgt u voor een prettig en effectief verloop van uw bijeenkomst, ook op het gebied van logistiek.

Zevenbergen Kantoorefficiency heeft ook voor uw zaalmeubilair de passende oplossing, of het nu gaat om een aantal stoelen of de complete inrichting van een zaal.

Vraag interieurontwerp aan
Ontvangen

Zevenbergen: voor starters tot multinationals

Gezonde en sfeervolle kantoor- en projectinrichtingen zijn het resultaat van onze creatieve ontwerpen gecombineerd met ergonomische en praktische ondertonen.

Contact
Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Get inspired! Bekijk ons werk

Wij zijn trots op alle inrichtingen die wij hebben weten te realiseren en bieden u graag inspiratie om te laten zien waartoe wij in staan zijn. Daarom vindt u hieronder een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten.

Het Streek - Ede

Het Streek – Ede

Rondhout - garderen

Rondhout – Uddel

Xibis - barneveld

Rouwcentrum de Plantage – Barneveld

Xibis - barneveld

Xibis – Barneveld

Zalen
Stoelen

In zalen moeten stoelen praktisch en comfortabel zijn. In korte tijd met zo min mogelijk arbeid de ruimte indelen en weer leeg kunnen halen. Wij hebben hier de juiste oplossingen voor. Meer weten? Bekijk product

Transportwagen

Stoelen moeten vaak getransporteerd worden naar diverse ruimtes. Het liefst met zo veel mogelijk tegelijk en zo eenvoudig mogelijk. Transportwagens zijn de uitkomst, wij bieden u deze oplossingen.

Koppeling van stoelen

Rijen stoelen moeten netjes blijven staan. Eenvoudig te gebruiken koppelingen, die voldoen aan de brandweer voorschriften, zijn op vele stoelen mogelijk. Meer weten?

Vloer

We denken ook graag mee bij de keuze van de vloer. In onze ontwerpen houden we hier ook rekening mee, qua uitstraling en gewenste toepassingen. Samen met onze partner in vloeren kunnen we het complete plaatje aan u leveren. Meer weten? Neem contact op

Alles voor sfeervolle en praktische ruimtes

Garderobe
Zaaltafels
Zaalstoelen
Lockers
Akoestiek
Alles voor zalen
Ontvangen

PERFECTE AKOESTISCHE OMSTANDIGHEDEN

Akoestische oplossingen

Een goede akoestiek is niet vanzelfsprekend in iedere ruimte. In tegendeel zelfs, vaak zijn er wat extra middelen nodig om tot een prettige akoestiek, en daarmee een prettig werkklimaat, te komen. Zevenbergen Kantoorefficiency weet precies wat er nodig is om een juiste akoestiek te bewerkstelligen en heeft alle oplossingen binnen handbereik.

Lees meer

Oplossingen die garant staan voor flexibiliteit

Iedere zaal, groot of klein, krijgt over het algemeen te maken met wisselende opstellingen en bezoekersaantallen. Het is daarom prettig als uw zaalmeubilair flexibel inzetbaar is, ongeacht het doel van uw samenzijn. Wij inspireren u graag met oplossingen die telkens weer garant staan voor een perfect verloop van ieder type bijeenkomst.

Curvy stoelen serie

Casala

Lynx stoelen serie

Casala

Class lestafels

Casala