Ergonomisch werken

Ergonomie op de werkplek mag nooit vergeten worden. Waarom niet? Omdat het bijna alleen maar positieve effecten heeft! Ergonomisch meubilair staat bij ons dus bovenaan.

Ergonomie is persoonlijk

Kampen uw medewerkers met rug- en nekklachten? Of helpt u deze klachten liever minimaal te houden of zelfs uit te sluiten? Als het aan ons ligt wel! Ergonomisch comfort en kantoormeubilair zijn belangrijke aspecten als het aankomt op ons kantoormeubilair.

Binnen welke branche u ook actief bent, lichamelijke klachten bij uw medewerkers als gevolg van een verkeerde werkhouding kunnen er gemakkelijk insluipen. Pas na langere tijd zullen klachten aan het licht komen en voor u het weet komen uw medewerkers in de ziektewet terecht. Het is echter nooit te laat om samen naar een oplossing te zoeken.

Zevenbergen Kantoorefficiency draagt op verschillende manieren bij aan een gezonde werkhouding, ook als uw kantoor al compleet ingericht is. Natuurlijk kunnen wij uw nieuwe kantoormeubilair bij de levering persoonlijk en ergonomisch afstellen… Maar u kan onze deskundigheid ook inzetten om de huidige ergonomische situatie op uw kantoor te verbeteren. De keuze is aan u!

Contact opnemen
Ergonomisch werken
Ergonomisch werken