fbpx Skip to main content

Totaalinrichting

Zevenbergen ondersteunt organisaties, van begin tot eind, bij alles op het gebied van projectinrichting en kantoormeubilair.

Uw nieuwe interieur in goede handen

Zoekt u een compleet nieuw interieur boordevol inspiratie voor uw medewerkers waar gezond en sfeervol werken bovenaan staan? Én heeft u behoefte aan een partner die u volledig ondersteunt met alles op het gebied van projectinrichting en kantoormeubilair? Zevenbergen is de specialist die al uw werk uit handen neemt.

Specialist voor uw totale inrichting

Wij zijn ruim 40 jaar actief binnen de projectinrichting en weten als geen ander met welke partners we uw project tot in de puntjes kunnen uitvoeren. We weten de juiste partners voor uw vloer, voor uw verlichting, voor het maatwerk, voor de verbouwing, voor de beplanting, noem maar op. We kunnen u volledig ontzorgen en uw complete nieuwe interieur aanbieden, zodat ú zich kan blijven focussen op uw eigen business.

Contact opnemen
Vreugdenhil dairy foods
Totaalinrichting

Waaraan voldoet een goede totaalinrichting?

  • Een uniforme uitstraling
  • Ergonomisch en functioneel
  • Plek voor iedereen
  • Geschikt voor alle werkzaamheden

Een uniforme uitstraling

Een goede totaalinrichting zet een uniforme uitstraling centraal. Omdat u op één moment het complete kantoor van een inrichting voorziet is het de perfecte kans om het complete kantoor een gelijke uitstraling te geven. Van de aankleding tot het meubilair. Met een totaalinrichting wordt alles op elkaar afgestemd.

Ergonomisch en functioneel

Comfort is erg belangrijk. Ergonomie is dan ook een pijler voor elke kantoorinrichting. Van zit/sta bureaus tot comfortabele bureaustoelen, met de juiste kantoormeubelen verhoogt u het werkplezier én het comfort.

Plek voor iedereen

Het is uiteraard belangrijk dat alle werknemers een plek hebben op kantoor. Tijdens het ontwerpen van de totale inrichting is het dan ook belangrijk om voor elke werknemer een werkplek te ontwerpen. Maakt u gebruik van flexplekken? Dan kunnen er mogelijk minder werkplekken nodig zijn. Let wel goed op dat er genoeg werkplekken zijn voor de maximale bezetting.

Geschikt voor alle werkzaamheden

Van administratie tot marketing. Iedereen moet zijn werk naar behoren kunnen doen. Afhankelijk van de functie kan de werkplek daardoor anders worden vormgegeven. Een goed passende werkplek verhoogt het werkplezier én de effectiviteit.