fbpx Skip to main content
THUISWERKPLEK INRICHTING

Optimaal thuiswerken

Een goede thuiswerkplek is essentieel voor uw gezondheid en dat van uw medewerkers. Door voldoende aandacht te besteden aan de thuiswerkplek voorkomt u gezondheidsklachten. Benieuwd naar onze producten om een ergonomische thuiswerkplek in te richten voor uzelf of uw medewerkers? Wij helpen u graag op weg!

Ergonomische thuiswerkplek inrichten

Een ergonomische thuiswerkplek inrichten voor uzelf of uw medewerkers begint bij het inventariseren van de wensen. Kies bijvoorbeeld voor een in hoogte verstelbaar bureau en een comfortabele ergonomische bureaustoel. Is het voor uzelf, dan heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Is het voor uw medewerkers, dan maken we een selectie van een model bureau en/of bureaustoel passend in uw budget waarbij medewerkers nog een persoonlijke touch kunnen toevoegen qua kleur of accessoire. Zo houdt u het in de hand, maar is het ook passend bij het interieur thuis.

Zevenbergen helpt u graag met een inventarisatie voor thuiswerkplekken. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en geruisloze plaatsing van uw thuiswerkplek. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Contact

Zevenbergen: voor kantoor aan huis tot zolderkamer

Gezonde en sfeervolle thuiswerkinrichtingen zijn het resultaat van onze creatieve ontwerpen gecombineerd met ergonomische, compacte en praktische ondertonen.

Contact
Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Thuiswerken
Zit-sta bureau

Het ideale bureau voor het inrichten van een thuiswerkplek. Dit ergonomische zit-sta bureau is elektrisch in hoogte verstelbaar. Ideaal om staan en zitten af te wisselen gedurende de werkdag. Meer weten? Bekijk product

Sit 1 bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel voor een zeer aantrekkelijke prijs! Standaard voorzien van o.a.: schuifzitting, synchroon mechanisme met 2 hendel systeem, anti-panic, zitting met koudschuimen en comfort air system. Meer weten? Bekijk bureaustoel

Alles voor een fantastische thuiswerkplek

Bureaustoelen
Bureaus
Accessoires
Werken

VERANTWOORDE THUISWERKPLEK INRICHTING

Ergonomisch comfort

Ergonomie, gezondheid en productief werken gaan hand in hand. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ergonomisch comfort bij uw thuiswerkplek inrichting. Niet alleen als het gaat om ergonomische bureaustoelen, maar bij al ons meubilair. Zo bent u altijd zeker van een verantwoorde en gezonde werkhouding voor uzelf en uw medewerkers. Wel zo'n prettig idee…

Lees meer

Oneindige mogelijkheden voor uw thuiswerkplek inrichting

Als het aankomt op de inrichting van uw thuiswerkplek zijn de mogelijkheden en het aantal stijlen bijna onbegrensd. Voelt u zich prettig in een groene thuiswerkplek omringd door planten? Of houdt u meer van een overzichtelijke thuiswerkplek met strakke lijnen en gladde materialen? Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Zevenbergen. Creëer een optimale thuiswerkplek zoals u dat wenst.

Flex 3 zit-sta bureau

Swan

Vepa Home fit

Vepa

Ergonomische stahulp

Muvman