fbpx Skip to main content
BRANCHE

Kerken

Bij de inrichting van een kerk is flexibiliteit een belangrijk aspect. Voor de kerkdienst op zondag zullen er vaste opstellingen zijn, terwijl ander type vieringen of bijeenkomsten weer een andere opstelling vereisen. Stapelbare en gemakkelijk verplaatsbare tafels en stoelen zijn daarom een essentieel onderdeel. Zevenbergen staat kerken graag bij met het vinden van een ideale inrichting.

BRANCHE

Kerken

Bij de inrichting van een kerk is flexibiliteit een belangrijk aspect. Voor de kerkdienst op zondag zullen er vaste opstellingen zijn, terwijl ander type vieringen of bijeenkomsten weer andere opstelling vereisen. Stapelbare en gemakkelijk verplaatsbare tafels en stoelen zijn daarom een essentieel onderdeel. Zevenbergen staat kerken graag bij met het vinden van een ideale inrichting.

Meubilair in evenwicht met het karakter

Bij de keuze voor nieuw meubilair is het belangrijk dat deze in overeenstemming is met het karakter van de kerk. Niet alleen qua design, maar ook qua kleur en materiaalkeuze. Ons assortiment geeft u alle vrijheid om perfect passende stoelen en tafels te kiezen binnen uw budget. Natuurlijk heeft Zevenbergen ook voor de consistoriekamer en vergaderruimtes diverse luxere varianten beschikbaar.

AC26 trolley

Curvy

Turn & Go klaptafel

De perfecte inrichting voor uw kerk vinden?
Kerken
Stoel

Een functionele zaalstoel, met optimale stapelbaarheid. Een ideale stoel met een goed comfort door de goede vormgeving. Meer weten? Bekijk product

Stoel

De Curvy van Casala is een stoel met vele mogelijkheden. Koppelbaar, snel te stapelen en 45 stuks zijn zelfs op te bergen op slechts 0,6m2. Meer weten? Bekijk product

Onze showroom in Midden-Nederland boordevol inspiratie

Bezoek onze showroom boordevol inspiratie en ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van kantoor- en projectinrichtingen nu zelf. Kom gerust eens langs, onze stylisten heten u van harte welkom!