fbpx Skip to main content
KANTOORINRICHTINGEN OP MAAT

Vakwerk op maat

Maatwerkoplossingen voor perfecte finishing touches. Naadloze integraties en uitmuntend vakwerk is hetgeen onze interieurbouwers keer op keer leveren.

Maatwerkoplossingen voor al uw specifieke wensen

Voor alles waar maatwerkoplossingen de beste optie zijn, kunt u een beroep doen op de maatwerkoplossingen die onze interieurbouwers bieden. Denk aan op maat gemaakte inbouwkasten, akoestische panelen voor aan uw plafonds of langgerekte handgemaakte houten tafels.

Uw maatwerkwensen kunnen betrekking hebben op vele facetten en onderdelen van uw kantoorinrichting. Zoekt u een meubelstuk wat nét beter past bij de rest van uw interieur qua vorm en kleurstellingen? Dan is maatwerk een goede oplossing. Maar ook als u een graag een spektakelstuk wilt laten zien bij binnenkomst… Denk aan een op maat gemaakte receptiebalie waar uw eigen logo uitspat door de ledverlichting erachter. Geen wens gaat ons te ver. Kom gerust eens langs in onze showroom. Wij inspireren u graag met passende oplossingen omtrent al uw wensen op het gebied van maatwerk.

Zevenbergen Kantoorefficiency denkt graag met u mee op het gebied van maatwerk, in welke vorm dan ook. Brengt u gerust eens een bezoek aan onze showroom.

Vraag interieurontwerp aan
Ontvangen

Zevenbergen: voor starters tot multinationals

Gezonde en sfeervolle kantoor- en projectinrichtingen zijn het resultaat van onze creatieve ontwerpen gecombineerd met ergonomische en praktische ondertonen.

Contact
Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Get inspired! Bekijk ons werk

Wij zijn trots op alle inrichtingen die wij hebben weten te realiseren en bieden u graag inspiratie om te laten zien waartoe wij in staan zijn. Daarom vindt u hieronder een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten.

Xibis - barneveld

Rouwcentrum de Plantage – Barneveld

Xibis - barneveld

Xibis – Barneveld

Megaplex - veenendaal

Megaplex – Veenendaal

Iw4 - veenendaal

IW4 – Veenendaal

Maatwerk
Wandbank

Deze opvallende en sfeervolle maatwerk wandbank hebben we ontworpen voor korte overleggen of even afgezonderd bellen. Qua maatwerk kunnen we alle kanten op en kunnen we nagenoeg alles bieden.

Tafel

Een mooie kolomtafel met afgeronde vormen en verjongd blad. Ook leverbaar als lage- en hoge tafel. Meer weten? Bekijk product

Poefjes

Poefjes zijn speelse zitelementen die gemakkelijk overal geplaatst en bij getrokken kunnen worden. In allerlei kleuren en afmetingen leverbaar. Bekijk poefen

Vloer

Hier hebben we een combinatie van een harde PVC vloer met 2 kleuren vloerbedekking toegepast voor een speels effect. In ons ontwerp nemen we ook een idee qua vloer mee. Samen met onze partner in vloeren kunnen we het complete plaatje aan u leveren. Meer weten? Neem contact op

Ontvangen

AKOESTISCHE PERFECTIE

Akoestische oplossingen

Een goede akoestiek is niet vanzelfsprekend in iedere ruimte. In tegendeel zelfs, vaak zijn er wat extra middelen nodig om tot een prettige akoestiek, en daarmee een prettig werkklimaat, te komen. Zevenbergen Kantoorefficiency weet precies wat er nodig is om een juiste akoestiek te bewerkstelligen en heeft alle oplossingen binnen handbereik.

Lees meer