fbpx Skip to main content
VERGADERMEUBILAIR

Waardevolle vergadersessies

Het juiste vergadermeubilair is essentieel voor waardevolle vergadersessies. Zevenbergen helpt u graag uw vergaderingen doeltreffend te maken, keer op keer.

Vergadermeubilair

Wat het doel van uw vergadersessie ook is, vergadermeubilair is een essentieel onderdeel als het aankomt op efficiency en het succes van een sessie. Zevenbergen weet voor u settings te creëren die inspireren, energie geven en een actieve houding versterken. Ook gemak en goede akoestische omstandigheden zijn een belangrijke succesfactor. Op basis van uw persoonlijke vergaderwensen gaan wij graag aan de slag om uw sessies te laten excelleren.

Of u nu vergadermeubilair nodig heeft voor 2 of 4 personen of grote conferentieruimtes in gaat richten, u bent welkom in onze showroom voor een nieuwe wereld aan inspiratie.

Vraag interieurontwerp aan

Zevenbergen: voor starters tot multinationals

Gezonde en sfeervolle kantoor- en projectinrichtingen zijn het resultaat van onze creatieve ontwerpen gecombineerd met ergonomische en praktische ondertonen.

Contact
Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Get inspired! Bekijk ons werk

Wij zijn trots op alle inrichtingen die wij hebben weten te realiseren en bieden u graag inspiratie om te laten zien waartoe wij in staan zijn. Daarom vindt u hieronder een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten.

Xibis - barneveld

Rouwcentrum de Plantage – Barneveld

Xibis - barneveld

Xibis – Barneveld

Megaplex - veenendaal

Megaplex – Veenendaal

Iw4 - veenendaal

IW4 – Veenendaal

Vergaderen
Statafel

Vergaderen hoeft niet altijd aan een standaard vergadertafel waar aan gezeten wordt. Denk ook eens aan staand vergaderen. Uit onderzoek blijkt dat dit zelfs effectiever en veel sneller gaat. Meer weten? Bekijk product

Kruk

Krukken zijn er in alle soorten en maten. Van comfortabel, solide en design tot een fijne solide industriële kruk aan de bar. Wij selecteren het juiste model voor u. Meer weten? Bekijk product

Fauteuil schommelstoel

Even met elkaar brainstormen of sparren met een collega, is ook erg plezierig in een lage fauteuil of bank. En soms mag het ook wel eens wat anders en is een schommelstoel een leuke afwisseling. Bekijk product

Laag tafeltje

Een lage tafel is wel erg plezierig bij overleg in een lage zit. Een kop koffie of een tablet is vaak wel fijn om ergens kwijt te kunnen. Meer weten? Bekijk product

Maatwerk

Wandpanelen in een nis voor mooie accessoires of opbergruimte kunnen we op maat voor u verzorgen. Voor ons is niets te gek, maatwerk kunnen we u compleet aanbieden. Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Vloer

We denken ook graag mee bij de keuze van de vloer. In onze ontwerpen houden we hier ook rekening mee, qua uitstraling en gewenste toepassingen. Samen met onze partner in vloeren kunnen we het complete plaatje aan u leveren.

Vergaderen onder perfecte condities

Statafels
Vergaderstoelen
Akoestiek
Elektrificatie
Vergadertafels
Alles om te vergaderen
Ontvangen

ACTIEF EN COMFORTABEL

Akoestische oplossingen

Een goede akoestiek is niet vanzelfsprekend in iedere ruimte. In tegendeel zelfs, vaak zijn er wat extra middelen nodig om tot een prettige akoestiek, en daarmee een prettig werkklimaat, te komen. Zevenbergen Kantoorefficiency weet precies wat er nodig is om een juiste akoestiek te bewerkstelligen en heeft alle oplossingen binnen handbereik.

Lees meer

Vergadermeubilair afgestemd op uw specifieke wensen

De inrichting van een vergaderruimte moet inspireren, aanzetten tot communicatie en tevens comfort bieden. Zevenbergen biedt, afhankelijk van de wijze van inzet, een veelvoud aan oplossingen die stuk voor stuk bijdragen aan een optimaal vergaderklimaat.

Vega stoelen

Sitland

Mani stoelen serie

Arrmet

Arki tafel serie

Pedrali