fbpx Skip to main content
EEN BETERE WERKOMGEVING

Gezond en vitaal werken

Een gezonde werkomgeving is de basis voor efficiënt én prettig werken. Dag in dag uit. Daar dragen wij graag aan bij!

Sfeervol en gezond werken. Altijd.

Een prettige werksfeer is van veel factoren afhankelijk. Factoren waar u zelf helaas niet altijd invloed op uit kan oefenen… Maar een goede basis is prettig om gewoon goed geregeld te hebben. En die kunnen wij voor u en uw medewerkers regelen. Zevenbergen Kantoorefficiency zet zich namelijk in zodat er prettige, gezonde en sfeervolle werkomgevingen ontstaan.

Ergonomie voor een perfecte werkhouding, akoestiek voor het wegfilteren van irrelevante en afleidende omgevingsgeluiden en kantoor- en projectmeubilair van duurzaam materiaal geschikt voor langdurig en duurzaam gebruik. En natuurlijk doen wij dat altijd met ons creatieve oog voor stijl en design. Een gezonde en sfeervolle werksfeer is dichterbij dan u denkt!

Gezond werken
Gezond werken

VERANTWOORDE HOUDINGEN

Ergonomisch werken

Een belangrijk onderdeel van een gezonde werkhouding is ergonomisch comfort. Een goede houding voorkomt natuurlijk lichamelijk klachten en ziekteverzuim… Maar aan de andere kant zorgt ergonomie ook voor een hogere efficiency. Een mes dat aan twee kanten snijdt! Ergonomie staat bij Zevenbergen niet voor niets bovenaan. Wij zorgen voor oplossingen die werken!

Lees verder
Gezond werken

FOCUS ZONDER AFLEIDING

Akoestiek

Akoestiek is een belangrijk onderdeel van iedere ruimte, van vergader- of congresruimte tot werkplek. Akoestiek draagt voor een belangrijk deel bij aan de werksfeer en de efficiency. Niets is zo vervelend als werken, vergaderen of ontspannen in een ruimte waar de akoestiek slecht geregeld is. Zevenbergen Kantoorefficiency houdt bij al haar kantoormeubilair en projectinrichtingen rekening met deze belangrijke factor!

Lees verder
Gezond werken
Kantine

OMGEVINGSBEWUST

Duurzaamheid

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier bijdragen aan een stuk duurzaamheid en milieubewustzijn. Ook bij Zevenbergen Kantoorefficiency sluiten wij onze ogen niet voor dit soort vraagstukken en dragen bij waar dat kan. Zo zijn de kunststof onderdelen bij veel producten uit onze collectie gemaakt van gerecyclede materialen. Meer weten over onze duurzame oplossingen?

Lees verder