fbpx Skip to main content
OPBERGMEUBILAIR

Behoud het overzicht op kantoor

Wie wil er niet werken in een strakke en opgeruimde werkomgeving? Zevenbergen creëert prettige werkomgevingen, ook voor u!

Opbergen in stijl

Waar u ook werkt, een opgeruimde en overzichtelijke werkplek draagt bij aan de werksfeer en doet uw productiviteit verhogen. Moderne kantoorlandschappen met open structuren zijn bovendien erg gebaat bij passende akoestische oplossingen. Hiervoor is opbergmeubilair vaak erg geschikt. De oplossingen die wij bieden op het gebied van opbergmeubilair zijn eindeloos… Ze variëren van kant-en-klare wandkasten, persoonlijke en mooi afgewerkte lockers, stijlvolle vitrines tot complete maatwerkoplossingen afgestemd op specifieke situaties.

Waar u ook voor kiest, of u nu één kluisje nodig heeft of behoefte heeft aan een complete make-over van uw huidige werkruimte, Zevenbergen heeft voor u de geschikte oplossing!

Vraag interieurontwerp aan
Ontvangen

Zevenbergen: voor starters tot multinationals

Gezonde en sfeervolle kantoor- en projectinrichtingen zijn het resultaat van onze creatieve ontwerpen gecombineerd met ergonomische en praktische ondertonen.

Contact
Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Get inspired! Bekijk ons werk

Wij zijn trots op alle inrichtingen die wij hebben weten te realiseren en bieden u graag inspiratie om te laten zien waartoe wij in staan zijn. Daarom vindt u hieronder een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten.

Xibis - barneveld

Rouwcentrum de Plantage – Barneveld

Xibis - barneveld

Xibis – Barneveld

Megaplex - veenendaal

Megaplex – Veenendaal

Iw4 - veenendaal

IW4 – Veenendaal

Opbergen
Kasten

Kasten kunnen naast opbergruimte ook zeker dienen als mooie afscheiding in ruimtes. Er kunnen zelfs akoestische elementen aan toegevoegd worden, zodat het ook demping biedt voor storend geluid. Meer weten? Bekijk product

Fauteuil & poef

Deze elementen zijn zeer geschikt in een ontvangstruimte/entree, maar ook ideaal om kort te overleggen met een collega. Even op een andere manier met elkaar sparren. Meer weten? Bekijk producten

Vergaderstoel

Een comfortabele en praktische vergaderstoel. Een allemans vriend die samen te stellen is naar uw wensen. Meer weten? Bekijk product

Akoestische panelen

Is het geluid storend in een ruimte? Dan zijn er vele akoestische oplossingen mogelijk. Naast akoestisch meubilair zijn er ook wand- en plafondoplossingen die we kunnen bieden. Meer weten? Alles over akoestiek

Opbergen in alle vormen en maten

Lockerkasten
Vitrines
Kasten
Kluizen
Akoestische kasten
Alles om op te bergen
Ontvangen

AKOESTISCHE OPTIMALISATIE

Akoestische oplossingen

Een goede akoestiek is niet vanzelfsprekend in iedere ruimte. In tegendeel zelfs, vaak zijn er wat extra middelen nodig om tot een prettige akoestiek, en daarmee een prettig werkklimaat, te komen. Zevenbergen Kantoorefficiency weet precies wat er nodig is om een juiste akoestiek te bewerkstelligen en heeft alle oplossingen binnen handbereik.

Lees meer

Opbergmeubilair kent ongeëvenaarde mogelijkheden

Van vrijstaande schuifdeurkast die tegelijk als tussenwand dient tot op maat gemaakte en elegant weggewerkte vitrine met akoestische panelen... Uitgevoerd in een industriële stijl met veel metaalwerk of een modern design met diverse houten elementen erin… Alles is mogelijk. Esthetiek is natuurlijk een belangrijk aspect, maar gebruiksvriendelijkheid en praktisch gemak zijn dat bovenal! Zevenbergen denkt graag met u mee zodat uw opbergmeubilair precies aansluit bij uw wensen en behoeften.

Metalen kasten

Officity

Ladeblokken

rolblokken en ladeblokken

Rack

Vepa