fbpx Skip to main content

Duurzame oplossingen

Het thema duurzaamheid is bij ons breder dan alleen een duurzame inzet van uw medewerkers. Ook als het op materialen aankomt draagt Zevenbergen graag haar steentje bij.

Duurzaamheid op alle vlakken

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers in een gezonde werkhouding kunnen presteren. Niet alleen biedt u hen hiermee een gezonde werkomgeving, het draagt ook bij de duurzame inzetbaarheid. Toch zien wij duurzaamheid ook als een belangrijke bijdrage op het gebied van milieu.

Dagelijks belanden er miljoenen plastic flessen in afvalcontainers… Flessen die in principe perfect geschikt zijn voor een ander doeleinde. Bijvoorbeeld voor een nieuw leven als kunststof onderdeel van een bureaustoel, tafel of opbergmeubel. Zo zijn stoelen uit de Felt collectie uit wel 60 gerecyclede petflessen gemaakt. En dat ziet, merkt of voelt u aan werkelijk helemaal niets! Nou ja, dat is niet helemaal waar, want GOED voelt het wel!

Zevenbergen Kantoorefficiency gaat bewust om met duurzaamheid, op ieder vlak.

Bent u benieuwd naar andere gerecyclede kunststof materialen die wij inzetten voor ons kantoormeubilair? Kom gerust eens langs in onze showroom, dan laten wij u zien ‘hoe dat zit’.

Contact opnemen
Duurzame oplossingen
Duurzame oplossingen