fbpx Skip to main content

Project­inrichting

Zevenbergen Kantoorefficiency heeft al ruim 40 jaar ervaring opgedaan in de projectinrichting binnen tal van branches. Hierdoor kennen we de verschillende markten, spreken we de taal en weten we welke randvoorwaarden gelden. Of het nu gaat om de projectinrichting van een kantorencomplex, kerk of zorginstelling. Zevenbergen Kantoorefficiency regelt het voor u.

Projectinrichting

Zevenbergen Kantoorefficiency heeft al ruim 40 jaar ervaring opgedaan in tal van branches. Hierdoor kennen we uw markt, spreken we de taal en weten we welke randvoorwaarden gelden. Of het nu gaat om de inrichting van een kantorencomplex, kerk of zorginstelling. Zevenbergen Kantoorefficiency regelt het voor u.

In welke branche zit u?

De projectinrichting moet bij u passen. Uw identiteit, uw stijl, uw uitstraling én het moet functioneel zijn. De inrichting van uw project moet het werken voor u en uw collega’s makkelijker en prettiger maken. Afhankelijk van uw werkveld en industrie zijn er passende oplossingen. Zo krijgt u een effectieve projectinrichting met een unieke uitstraling. Dat noemen wij projectinrichting op maat. Laat u inspireren door uw voorgangers of neem direct contact op voor advies op maat.

Onderwijs
Kerken
Zakelijk
Horeca
Zorg
Industrie
Laboratorium
Staat uw branche er niet tussen?

Op het gebied van projectinrichting is zoveel meer mogelijk… We komen graag met u in contact om met u te bespreken wat we ook voor u kunnen betekenen.

Neem contact op