fbpx Skip to main content

Een open kantooromgeving (de bekende kantoortuin) zorgt vaak voor geluidoverlast. De akoestiek in zo’n open ruimte is vaak verre van optimaal. Dit kan ten koste gaan van concentratie en productiviteit. Herkenbaar? Dan is de telefooncel in de kantoorinrichting wellicht iets voor u! Een stijlvol minikantoor waar  ongestoord gewerkt, vergaderd en gebeld kan worden.

Bosse heeft met de telefooncel een “ruimte-in-de-ruimte” oplossing. Ideaal voor in een drukke kantoortuin of in een andere omgeving waar veel geluidshinder is. De kleur, het ontwerp en de inrichting van deze compacte telefooncel is naar eigen wens samen te stellen. Passend bij uw kantoorinrichting.

Een telefooncel in uw kantoorinrichting, ideaal!

Waarom u een telefooncel in uw kantoorinrichting wilt?

Het gebruik van akoestische panelen houdt omgevingsgeluiden buiten de deur. Een telefooncel in uw kantoorinrichting vormt dan ook de ideale omgeving voor het voeren van een vertrouwelijk gesprek of het werken in volledige concentratie.

Het is geen geheim dat goede ventilatie uw concentratie bevordert. De cel is daarom voorzien van een geluidsarm en energiezuinig ventilatiesysteem. Hierdoor kunt u ongestoord samenwerken, vergaderen en bellen in een inspirerende werkomgeving vol zuivere lucht. 

Tenslotte is de telefooncel eenvoudig en snel te installeren in uw kantoorinrichting. Wilt u uw kantoorinrichting eens anders indelen? Ook dat is geen probleem. Een telefooncel in uw kantoorinrichting kan gemakkelijk worden verbouwd en gedemonteerd.

Een telefooncel in uw kantoorinrichting, ideaal!

Een telefooncel in uw kantoorinrichting; hier moet u rekening mee houden

Het zal u niet verbazen dat een telefooncel in uw kantoorinrichting ruimte in beslag neemt. Daarentegen kennen veel kantooromgevingen verloren ruimtes die niet optimaal worden benut. Een telefooncel maakt van een verloren ruimte een comfortabele werkomgeving. 

Een ander aandachtspunt is dat de telefooncel gebonden is aan een maximum aantal personen. Om met een groot gezelschap fysiek te vergaderen, zult u dan toch op zoek moeten naar een andere geschikte ruimte. 

Een telefooncel in uw kantoorinrichting, ideaal!

Zuivere lucht op kantoor

Een goede ventilatie in een ruimte is altijd prettig. Een goede luchtkwaliteit draagt bij aan de concentratie, bestrijdt ongemakken zoals hoofdpijn en vermoeidheid en helpt bij een goed humeur.

Een telefooncel in een kantoorinrichting speelt hier goed op in door het ION-Cloud ventilatiesysteem. Dit systeem werkt op basis van ionen. De negatieve ionen hechten zich aan positief geladen ionen. Hierdoor worden schadelijke deeltjes in de lucht uitgeschakeld, bacteriën geneutraliseerd en schadelijke stoffen onschadelijk gemaakt. 

Met een druk op de knop tovert u de telefooncel om tot een frisse en inspirerende werkomgeving. Er is zelfs een mogelijkheid om luchtkwaliteit en temperatuur gegevens vanaf uw smartphone te kunnen bekijken en op te nemen.

Een telefooncel in uw kantoorinrichting, ideaal!

Ergonomisch werken in de telefooncel

Wilt u tijdens een vergadering graag staan en voor een geconcentreerde taak liever zitten? Geen probleem! De telefooncel maakt ergonomisch werken mogelijk door een in hoogte verstelbare werk- en opbergtafel. Daarnaast is er de mogelijkheid om een werkplank te bevestigen. Deze plank maakt vergaderen op ooghoogte mogelijk. 

De telefooncel biedt daarnaast nog meer praktische gadgets. Om ook tijdens de donkere uren comfortabel te kunnen werken, kunnen LED lampen worden geïntegreerd en de kleur van de verlichting kunt u afstemmen op uw behoefte. Wel zo comfortabel.

Een telefooncel in uw kantoorinrichting, ideaal!

Advies ontvangen?

Bent u benieuwd hoe het is om een telefooncel in uw kantoorinrichting te hebben? Zevenbergen adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!