Zonnepanelen op het dak richt zich met het aanbieden van zonnepanelen op de zakelijke markt. Ze willen de beste aanbieder zijn en dagelijks zijn de Zonnepanelen op het dak medewerkers op het dak te vinden om kwalitatieve zonnepanelen te installeren. 

Voor deze partij heeft Zevenbergen de complete kantoorinrichting verzorgd. Van de kantine inrichting met kantinemeubilair, tot aan de zit / sta bureaus en akoestische wandpanelen.

Stijlvolle kantoorinrichting

Vrijwel iedere kantoorinrichting die Zevenbergen realiseert, begint met een gesprek en / of brainstormsessie. De wensen en eisen van de klant staan tenslotte altijd centraal en vanuit jarenlange ervaring kan Zevenbergen aanvullen op deze wensen en eisen met functionele en design adviezen. Voor Zonnepanelen op het dak heeft de interieurarchitect van Zevenbergen een 3D ontwerp uitgewerkt. Dit 3D ontwerp is verwezenlijkt in het kantoor. 

In het kantoor van Zonnepanelen op het dak vinden we de volgende items terug:

Passende kantine inrichting

Een kantine is een plek voor ontspanning en gezelligheid. Op basis daarvan wordt een kantine ingericht. We zien sfeervol meubilair, een krachtige bartafel en zwarte barkrukken. Een kantine waar de Zonnepanelen op het dak medewerkers echt hun hart ophalen.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoor- en kantine inrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoor- en kantine inrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op