De kantine van de Gemeente Barneveld heeft een complete restyling doorgemaakt. Zevenbergen Kantoorefficiency heeft deze projectinrichting en restyling verwezenlijkt. 

Een duurzame projectinrichting

De kantine van de Gemeente Barneveld was voorheen een wat kille, sfeerloze ruimte. Een ruimte waar mensen even snel een boterham aten en er vervolgens snel weer weg waren. Het was tijd om dat te veranderen naar een hedendaags, sfeervol bedrijfsrestaurant.

Dit door Zevenbergen ontworpen bedrijfsrestaurant biedt nu volop mogelijkheden om te vergaderen, om te lunchen, om te dineren, om te flexwerken of om gewoon even te ontspannen en tot rust te komen. Door het doordachte ontwerp, met onder andere een passend verlichtingsplan, is dit verwezenlijkt.

Een flexibele inrichting

De inrichting van de kantine van de Gemeente Barneveld is flexibel ontworpen. Zo zijn er Havana oor fauteuils, casala cobra stoelen en kolomtafels geplaatst die flexibel te plaatsen zijn. Dit meubilair is behalve flexibel, ook duurzaam en circulair en dat zijn twee belangrijke kernwaarden van de Gemeente Barneveld.

In het bedrijfsrestaurant hangt een prettige akoestiek. Deze akoestiek is te danken aan de akoestische visuals die aan de wanden hangen. De projectinrichting van dit bedrijfsrestaurant draaide om het totaalplaatje, om de beleving én niet te vergeten: om het praktische gemak.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er voor uw projectinrichting. Of het nu gaat om een kantoorpand, kerk, restaurant of school. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op