Al meer dan 40 jaar staat CASA voor het creëren van gezelligheid en een heerlijk thuisgevoel. Dat doet CASA door het aanbieden van decoratieve en functionele interieur items. Het hoofdkantoor, gevestigd in Olen in België, was toe aan een vernieuwde werkplekinrichting.

Vernieuwde werkplekinrichting

Een prettige werkplekinrichting is zo belangrijk.. het zorgt dat we zo productief mogelijk zijn, dat er minder lichamelijke klachten ontstaan en voor een prettige werksfeer. CASA keek dan ook met kritische blik naar de vorige werkplekinrichting en kwam tot de conclusie dat deze aan vernieuwing toe was. 

CASA had een duidelijk beeld voor ogen wat betreft de werkplekinrichting. Deze ideeën heeft de klant zelf uitgewerkt en uitgetekend, en met deze tekeningen zijn ze bij Zevenbergen terecht gekomen. Zevenbergen was in staat hen de kwaliteit en service te leveren waar ze naar op zoek waren. De werkplekinrichting is gerealiseerd met onder andere duo werkplekken, grote vergaderplekken, lockers, klaptafels en sledestoelen in Beta model Ede. 

Kortom, een functionele, passende inrichting!

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete werkplekinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete werkplekinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op