Voor Woningstichting Putten heeft Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. een pand mogen voorzien van een projectinrichting. De groentinten vanuit de huisstijl en een huiselijke sfeer stonden centraal bij de projectinrichting. 

Een huiselijke projectinrichting van A tot Z

Het pand van Woningstichting Putten bestaat uit een monumentaal pand uit 1867, welke in 1997 is uitgebreid met een aanbouw. Alle ruimtes zoals het werkcafé en de vergaderruimtes zijn volledig onder handen genomen onder leiding van Zevenbergen in samenwerking met Jellema, Guldie, van Vliet interieurmakers & Rhetap. De ruimtes zijn gestript, verbouwd met als gevolg een sfeervolle nieuwe projectinrichting.

Het interieurontwerp, afgestemd op de persoonlijke wensen, is volledig van A tot Z uitgevoerd. De stijl werd bepaald, de groene accentkleur passend bij de huisstijl geselecteerd en het bijpassende meubilair uitgezocht. Om de kleur van de huisstijl door te voeren zijn er onder andere diverse raambestickeringen en wandprints van Mavva bevestigd.

De opgang, pantry en garderobe zijn voorzien van een PVC Montenique vloer die geplaatst is door Rhetap. Het overige gedeelte van het pand waar de kantoren zich bevinden zijn voorzien van tapijttegel van Desso. Deze ruimtes zijn ook voorzien van e-screens van Legamaster. De projectinrichting heeft een huiselijke uitstraling gekregen waarbij de groene kleur en beplanting de boventoon voeren. 

Een huiselijke projectinrichting

Benieuwd naar de meubels die gebruikt zijn bij deze projectinrichting

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw projectinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op