Voor Tosch Barneveld heeft Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. een pand mogen voorzien van een zakelijke projectinrichting. Een multifunctionele ruimte en een huiselijke frisse setting stonden centraal bij de projectinrichting.

Een jong en dynamiek concept

Tosch Barneveld is een jong en dynamiek bedrijf wat geïnspireerd heeft tijdens het ontwerpen en uitdenken van de projectinrichting. Er is vooraf een 3D ontwerp gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden en wensen van de klant. De kantine, presentatie, game & tafeltennis- ruimte zijn multifunctioneel ingericht, zodat er optimaal gebruikt gemaakt wordt van de ruimte.

Er is veel rekening gehouden met de kleuren van de huisstijl. Hout is gecombineerd met wit en oranje om een huiselijke frisse setting te maken. Passend bij de huisstijl is er meubilair uitgezocht. Het meubilair is voornamelijk op maat gemaakt. Naast de multifunctionele ruimte hebben wij ook een volledige vergaderruimte ingericht voor Tosch.

Een huiselijke projectinrichting

Benieuwd naar de meubels die gebruikt zijn bij deze projectinrichting

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw kantoorinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op