Voor bouwbedrijf Hardeman in Veenendaal heeft Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. een nieuwbouw pand mogen voorzien van een industriële projectinrichting. De groene kleur, planten en de muurprints stonden centraal bij de projectinrichting.

Een industriële projectinrichting; van ontwerp tot realisatie

Het nieuwe pand van Bouwbedrijf Hardeman was gerealiseerd, tijd voor de volgende fase; de projectinrichting. Vooraf werd samen met Hardeman een 3D ontwerp gemaakt op basis van de wensen en behoefte. De industriële stijl werd bepaald, de groene accentkleur geselecteerd en het bijpassende meubilair uitgezocht. 

Het nieuwe pand is voorzien van een grijze marmoleum vloer. De industriële projectinrichting heeft een moderne uitstraling gekregen waarbij de groene kleur en het eikenhout de boventoon voeren. De vergaderkamers zijn voorzien van prachtige muurtekeningen voor een levendig geheel.

Een ergonomische industriële projectinrichting

De werkplaatsen zijn voorzien van ruim 70 in hoogte verstelbare bureau’s in hoekopstelling. Om de akoestiek in de ruimte te verbeteren en privacy te creëren voor de medewerkers zijn er groene akoestische schermen geplaatst. 

De vergaderruimtes waren een belangrijk onderdeel van de industriële projectinrichting.  De vergaderruimtes zijn voorzien van vergadertafels met een stalen frame. Er is gekozen voor comfortabele vergaderstoelen in de groene accentkleur. De projectinrichting is verder afgewerkt met planten voor een natuurlijke uitstraling.

Benieuwd naar de meubels zijn gebruikt zijn bij deze industriële projectinrichting

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw industriële projectinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op