Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. heeft de Oosterlichtkerk in de Protestantse Gemeente De Bilt van een nieuwe kerkinrichting mogen voorzien. De kerkzaal en de ontmoetingsruimte zijn door Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. ingericht.

Een kerkinrichting met een stijlvol contrast

De prachtige kerkzaal is voorzien van ruim 250 stoelen. De stoelen zijn uitgevoerd met een antraciete rugleuning en een opvallende paarse zitting. Een stijlvol contrast in de prachtige kerkzaal. De stoelen zijn eenvoudig stapelbaar en hierdoor multifunctioneel inzetbaar.

Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. heeft een kerkinrichting mogen leveren waar de kerkgangers van de Oosterlichtkerk veel plezier aan mogen beleven.

Een prachtig ingerichte ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte is omgetoverd tot een stijlvol geheel. De ronde tafels rondom voorzien van stoelen vullen de ontmoetingsruimte. In de ontmoetingsruimte is gekozen voor dezelfde stoelen als in de kerkzaal, maar dan met een antraciete zitting. De ronde tafels met witte voet zijn verrijdbaar en eenvoudig te verplaatsen.

Benieuwd naar de meubels zijn gebruikt zijn bij deze kerkinrichting?

  • Stoelen | Stapelbare stoelen in diverse kleuren leverbaar
  • Tafels | Verrijdbare ronde tafels met witte poot

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw kerkinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw kerkinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op