Voor FirePrevent in Kootwijkerbroek heeft Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. in samenwerking met interieur architect BABBET van Interieur: plan&design een moderne en groene projectinrichting gerealiseerd. FirePrevent is een cursuslocatie waar trainingen gegeven worden op het gebied van brandveiligheid & veiligheidsoplossingen.

Een groene projectinrichting

De cursuslocatie is verbouwd en omgetoverd tot een sfeervolle groene oase. De groene accentkleur is terug te vinden in het prachtige meubilair maar ook in de tegels van de bar, de natuurlijke moswand en de accessoires.

Een projectinrichting met een hoog en laag zitgedeelte

De projectinrichting van de cursuslocatie is opgesplitst in een hoog en laag zitgedeelte. Het lage zitgedeelte is voorzien van zwarte ronde tafels, bijpassende kuipstoelen en prachtige verlichting. Voor meer comfort is er daarnaast een lounge gedeelte ingericht met een lichtgrijze bank en een heerlijke relax fauteuil.

Het hoge zitgedeelte is aangekleed met donkere hoge banken, fluwelen barkrukken in verschillende groentinten en licht eiken hoge tafels. Het gezellige zitgedeelte bij de bar is afgemaakt met zwarte barkrukken.

De projectinrichting van de trainingsruimte

Wij hebben tevens een trainingsruimte mogen voorzien van nieuwe tafels en stoelen. Door zwart te combineren met licht eiken is het een rustige ruimte geworden waar cursisten ongetwijfeld prettig les gaan krijgen.

Benieuwd naar de meubels zijn gebruikt zijn bij deze groene projectinrichting?

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw horeca inrichting

Zevenbergen is er ook voor uw projectinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op