In samenwerking met BABBET interieur: plan & design hebben wij de horeca inrichting mogen verzorgen van het pannenkoekenhuis Schaffelaar in Barneveld. Een nieuw pannenkoekenrestaurant dat sinds januari is geopend.

Een moderne horeca inrichting met een oude touch

Het pannenkoekenhuis is gevestigd in een oude veldschuur, een prachtige pand waar verschillende authentieke details nog terug te vinden zijn. Interieurstylist BABBET heeft vooraf een gedetailleerd plan uitgewerkt om de authentieke sfeer van de veldschuur te behouden en de horeca inrichting aan te laten sluiten bij de huidige moderne tijd.

Een sfeervol design

De sfeervolle horeca inrichting heeft een lichte uitstraling gekregen en is opgedeeld in een hoog en laag zitgedeelte. Om de akoestiek in de ruimte te optimaliseren is er gekozen voor treinbanken in het hoge zitgedeelte. Het lage zitgedeelte is voorzien van licht eiken tafels. De stoelen in twee verschillende groen tinten maken het geheel af en geven de ruimte een speels effect.

Benieuwd naar de gekozen meubelstukken?

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw horeca inrichting

Zevenbergen is er ook voor uw projectinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op