In Hoofddorp heeft Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. een kantoorinrichting mogen verzorgen voor Probiblio. Deze organisatie geeft ondersteuning aan bibliotheken bij leesbevordering. Een mooie organisatie waar wij graag een inspirerende werkomgeving voor hebben verzorgd.

Een nieuwe kantoorinrichting van A-Z

In samenwerking met interieurarchitect Goed YD is de gehele kantoorinrichting van a-z onder handen genomen. Maar liefst 90 werkplekken zijn voorzien van een nieuwe uitstraling alsmede de bijbehorende ruimtes, zoals de vergaderruimtes. 

Aan het begin van het traject is er een 3D ontwerp gemaakt. De wensen zijn geïnventariseerd en er is een kleur- en materialenplan opgesteld. De verbouwing van de ruimte is uitgevoerd door Jellema en Van Vliet- interieurbouw.

Frisse en luchtige kantoorinrichting

Er is gekozen voor een frisse kantoorinrichting met lichte kleuren. De groene accentkleur is in de hele inrichting terug te vinden en vormt de verbindende factor van het interieur. De groene moswand vormt een prachtige eyecatcher en is samen met de beplanting gerealiseerd door Mekelenkamp. Het kantoor is omgetoverd tot een inspirerende ruimte

Het interieur betreft een combinatie van het vorige meubilair en nieuwe meubilair. Benieuwd naar de gekozen meubelstukken?

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw kantoorinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw projectinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op