Het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum (VCL) is een school voor HAVO, Atheneum en Gymnasium in Den Haag. De school heeft ongeveer 870 leerlingen en is gevestigd in het Van Stolkpark. 

Zevenbergen heeft voor het VCL de inrichting van de aula gerealiseerd. Zevenbergen heeft binnen het onderwijs al vele interieurs ontworpen en deze ervaring zorgt dat we precies wisten waar we op moesten letten. Zo moet het meubilair op een school bestand zijn tegen maximale belasting, de gezonde zithouding moet worden gestimuleerd en het geheel moet een prettige sfeer creëren.

De gerealiseerde inrichting

Na de wensen en behoeftes van het VCL te hebben besproken, heeft Zevenbergen een 3D ontwerp uitgewerkt. Op basis van dit ontwerp hebben we samen verder gebrainstormd. 

Voor de aula van de VCL School in Den Haag is gekozen voor hufterproof meubilair wat tegen een stootje kan. In de aula kunnen leerlingen comfortabel zitten aan de ronde tafels en bartafels. De hele sfeer in de aula voelt prettig aan door het gebruik van de ronde vormen en de passende kleuren. 

Wat we voor deze aula ook hebben ingezet zijn treinbanken, ziteilanden en banken met een geïntegreerde boom.  De afwisseling in kantinemeubilair, kantine stoelen en zitplaatsen maakt deze aula inrichting tot een succes.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor de inrichting van uw school

Het onderwijs is zoveel meer dan alleen wat stoelen en tafels bij elkaar. Zevenbergen weet als geen ander waar het onderwijs behoefte aan heeft en biedt daarom een ruim en breed productassortiment. Docentenkamers, lockers, klaslokalen en aula’s, iedere ruimte is in goede handen bij Zevenbergen. Wat kunnen we voor uw school betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op