Delektro in Ede heeft als E-installateur een missie: verrassen met aandacht voor details. Toen Delektro met Zevenbergen in contact kwam, hebben wij deze vraag dan ook op dezelfde manier aangepakt: aandachtig en gefocust op details. We hebben een creatief concept uitgewerkt, waarbij de details voor een verrassend totaalinterieur hebben gezorgd. Alle ruimtes van Delektro stralen door de nieuwe kantoorinrichting.

Maatwerk totaalinrichting

De Delektro kantoorinrichting in Ede was, net zoals veel van onze projecten, een maatwerk project. Maatwerk wat bij dit project heeft gezorgd dat alles tot in precisie bij elkaar en bij de wensen van de opdrachtgever past.

Strak. Chique. Stijlvol. Deze woorden omschrijven de wensen en het resultaat van dit project. Het project omvatte de werkplekinrichting, het inrichten van de vergaderruimtes, het inrichten van de kantine en alle detailleringen er om heen.

Werkplekinrichting

Het kantoorpersoneel van Delektro werkt vanaf nu aan het elektrisch verstelbare zit-sta Step 4 bureau Vepa. Dit bureau is gecombineerd met de Beta Be Brave bureaustoel. Een stoel die heerlijk zit, maar die vooral ook de gezonde, actieve zithouding stimuleert. De lichte werkplekken kenmerken zich door de unieke visgraat vloerbedekking.

Vergaderruimtes

De vergaderruimtes van Delektro zijn een genot om naar te kijken. Chique en stijlvol kenmerken ook deze ruimtes. De vergaderstoelen Brunner Ray soft creëren comfortabele en ergonomisch verantwoorde zitplekken in een ruimte die van alle gemakken is voorzien. Wie wil er hier nu niet vergaderen?

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op