IMPEX drinksystemen is een toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Het hoofdkantoor van IMPEX is gevestigd in Barneveld. Dit kantoor was toe aan een renovatie en daarvoor klopte IMPEX bij Zevenbergen aan.

Uitgebreide kantoorrenovatie Barneveld

Het hoofdkantoor van IMPEX bestaat uit een benedenverdieping en een bovenverdieping. Deze beide verdiepingen hebben een metamorfose ondergaan. De ruimtes zijn volledig gestript en opnieuw vormgegeven. Ook zijn er enkele nieuwe ruimtes gecreëerd. 

Zevenbergen heeft voor IMPEX een volledig 3D ontwerp uitgewerkt. De wensen van IMPEX zijn volledig in dit 3D ontwerp verwerkt. De wensen van IMPEX? Een fris, huiselijk kantoor. Een kantoor waar medewerkers zich thuis voelen en waar gezond en efficiënt gewerkt kan worden.

De kantoorinrichting

Om dit kantoor gezond in te richten waren verschillende onderdelen belangrijk. De werkplekken van de medewerkers, de inrichting van de vergaderruimtes, de verdeling van (dag)licht en de kleurkeuzes bijvoorbeeld. 

Voor IMPEX heeft Zevenbergen een kantoor ingericht met het volgende meubilair: 

Om de frisse, huiselijke sfeer te waarborgen in het IMPEX kantoor, is gekozen voor de aqua kleur. Aqua is een kleur die kalmte en rust uitstraalt en dat bleek de juiste match voor IMPEX. In diverse detailleringen en meubels in het kantoor zien we deze kleur terugkomen. 

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op