‘s Heeren Loo helpt mensen met een (verstandelijke) beperking om hun leven in te vullen zoals ze dat zelf willen. In heel Nederland wordt jong en oud door ‘s Heeren Loo geholpen, zo ook in het mooie Noordwijk. ‘s Heeren Loo hulpverleners zorgen samen met beperkte mensen en hun omgeving voor een goed leven.

Projectinrichting voor ‘s Heeren Loo

‘s Heeren Loo in Noordwijk is naar het nieuwbouw centrumgebouw verhuisd. Deze verhuizing was een goed moment om het nieuwbouwpand huiselijk, tijdloos, praktisch en gezond in te richten.

Zevenbergen heeft dit grote project enthousiast aangepakt. Allereerst zijn we om tafel gegaan met ‘s Heeren Loo om zo alle interieurwensen boven tafel te krijgen. Door een architect is een plan gemaakt en Zevenbergen heeft op basis van dit plan het complete interieur verder uitgedacht en uitgewerkt. Al deze inspanningen hebben geleid tot het uiteindelijke, gewenste resultaat.

Binnenkijken bij ‘s Heeren Loo Noordwijk

Voor ‘s Heeren Loo Noordwijk heeft Zevenbergen het hele pand mogen aanpakken. Dit heeft gezorgd dat de inrichting van de verschillende ruimtes bij elkaar past en op elkaar aansluit. 

Voor ‘s Heeren Loo is de huiselijke sfeer erg belangrijk, met kleine details, diverse meubelstukken en precieze kleurkeuzes is deze sfeer gewaarborgd. Direct bij binnenkomst zien we het nieuwe ontvangstmeubilair staan. Een prachtige Davant maatwerk bank (zie de foto hierboven), gecombineerd met stijlvolle verlichting en donkere kleuren. Deze kleuren zien we ook terug bij de werkplekinrichting die Zevenbergen heeft neergezet.

Zevenbergen heeft voor ‘s Heeren Loo het volgende ontvangstmeubilair ingezet:

Vergadermeubilair

Vergaderen hoort bij de praktijk van iedere dag. Waardevolle vergadersessies zijn belangrijk en kunnen het verschil maken. Het succes en de efficiency van een vergadersessie is deels afhankelijk van goed, gezond vergadermeubilair. Zevenbergen heeft voor ‘s Heeren Loo het volgende vergadermeubilair ingezet:

3D Render
3D Render

Restaurant inrichting

Het restaurant van ‘s Heeren Loo speelt dagelijks een belangrijke rol voor zowel het personeel als de bezoekers. Er is veel aandacht besteedt aan een passende, huiselijke inrichting. We zien de volgende meubelstukken terug in de restaurant inrichting:

Duurzame projectinrichting

Bij de projectinrichting mocht aandacht voor milieu en duurzaamheid niet ontbreken. In het pand zien we veel groen terug, de inrichting is tijdloos en hufterproof en het nieuwe meubilair is gecombineerd met refurbished meubilair. 

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete projectinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete projectinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op