De Eng is het dorpshuis van Voorthuizen. In dit gezellige dorpshuis treffen jong en oud elkaar voor sociaal culturele, maatschappelijke, sportieve en zakelijke activiteiten. Het dorpshuis is het bruisende hart van Voorthuizen, ideaal voor vergaderingen, cursussen, theaterstukken of het geven van een feest.

Van ontwerp tot realisatie

Voorheen heette het dorpshuis: ‘t Trefpunt, maar met de verhuizing naar de nieuwbouwwijk – Wikselaarse Eng – kon de nieuwe naam ‘De Eng’ niet achterblijven. Voor het nieuwe pand had het buurthuis ook een nieuwe inrichting nodig. Een inrichting die past bij alle verschillende activiteiten, bij de bezoekers en bij de algehele uitstraling.

Architecte Yvette van Goed YD bureau voor interieurarchitectuur is ingeschakeld om het ontwerp te ontwikkelen. De identiteit van het dorpshuis is in dit ontwerp creatief vormgegeven.

Gezond en sfeervol meubilair

Zevenbergen Kantoorefficiency B.V. heeft voor De Eng het meubilair geleverd. Meubilair voor de kantine, meubilair voor vergaderen en ook maatwerk plantentafels en planten rekken.

Benieuwd naar de gekozen meubelstukken?

Davant treinbanken | duurzaam gemaakt en geschikt voor intensief gebruik

Een moderne, industriële uitstraling

In buurthuis De Eng is een sportzaal en er kan worden gekegeld. Ook is er een mogelijkheid om te vergaderen en er is een bar waar iedereen kan werken of elkaar kan ontmoeten. 

Al deze ruimtes hebben een moderne, industriële uitstraling gekregen. De uitstraling en sfeer van de ruimtes zijn mede te danken aan de kleurkeuzes. We zien lichte tinten zoals okergeel en turquoise regelmatig terugkomen. 

Om tot dit eindresultaat te komen is nauw samengewerkt met diverse partijen. Zo heeft Rhetap de gordijnen vervaardigd, heeft Hardeman diverse maatwerk items verzorgd en worden er visuals geleverd door Mavva. De Eng zit voorlopig goed met dit gerealiseerde interieur!

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw projectinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op