Bosch Beton is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van advies, productie en verkoop van prefab keerwanden voor West-Europa. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel, net als intensief onderzoek en continue productverbetering.

Een stap die bij Bosch Beton paste was de verhuizing naar een state-of-the-art fabriek in Barneveld. Een pand gebouwd met duurzame materialen, waaronder gerecyclede producten. Zevenbergen heeft voor Bosch Beton in dit nieuwe pand de werkplekinrichting, het directiemeubilair en het interieurarchitect ontwerp verzorgd.

De werkplekinrichting

Zevenbergen heeft de werkplekinrichting bij Bosch Beton zo geregeld dat er op een gezonde, plezierige en productieve manier gewerkt kan worden. We hebben voor de werkplekinrichting goed geluisterd naar de wensen en eisen van Bosch Beton. Op basis van deze wensen en eisen is onder andere gekozen voor deze werkplek meubels:

Het directiemeubilair

Ook voor de directiekamer was nieuw meubilair nodig. Meubilair met een wat luxere, comfortabele uitstraling waarmee het werken gezond en aangenaam is. 

Er is als directiemeubilair gekozen voor:

Bij Bosch Beton wordt, net als op vrijwel ieder ander kantoor, met regelmaat vergaderd. Om deze vergaderingen zo aangenaam mogelijk te laten zijn zijn deze meubelstukken aan de vergaderruimtes toegevoegd:

  • Brunner Ray-Soft vergaderstoelen | comfortabele vergaderstoelen voor een gezonde zithouding
  • Vergadertafels op maat | uitgevoerd met metalen onderstel

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op