Cimar Electronics helpt klanten bij het produceren en assembleren van printplaten, besturingskasten, – panelen, schakelkasten en diverse elektronische apparatuur. De organisatie, gevestigd in Veenendaal, was toe aan een nieuwe kantoorinrichting en daarvoor klopte ze bij Zevenbergen aan. 

Zevenbergen begon aan dit mooie project door samen met Cimar Electronics te brainstormen over de verschillende wensen en eisen. Op basis van deze sessie is er besloten om de kantoorruimte te voorzien van een nieuwe werkplekinrichting, van vernieuwde vergaderruimtes en van nieuwe verlichting en wanden.

Op basis van een door Zevenbergen gerealiseerd 3D ontwerp zijn de werkplekken van Cimar Electronics met het volgende kantoormeubilair ingericht:

De vergaderruimtes zijn professioneel en rustig ingericht voor waardevolle vergadersessies. Daarbij is gekozen voor:

De ruimtes van het kantoor zijn gestyled met (ronde) karpets op de vloer en met prachtige akoestische wanden met eigen prints. Zo is dit kantoor écht het kantoor van Cimar Electronics geworden en voelt iedere werknemer zich er thuis. 

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor complete kantoorinrichtingen, groot of klein, in diverse stijlen. Uw wensen staan altijd voorop. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op