Loo van Eck in Ede helpt mensen en organisaties bij het verbeteren van schriftelijke en mondelinge communicatie. Want, zo geloven ze, betere communicatie leidt tot beter bedrijfsresultaat en tevreden klanten. 

Loo van Eck kwam bij Zevenbergen met de wens voor een kantoor restyling. Zevenbergen heeft daar met veel plezier de tanden ingezet, en het resultaat mag er zijn!

Ontwerp kantoorinterieur

Een kantoor restyling, dat doen we voor de lange termijn. Daarom was het ook bij Loo van Eck zo belangrijk om alle wensen, eisen en verlangens boven tafel te krijgen. Kleuren, vormen, ergonomie en akoestiek speelde hierbij een belangrijke rol. Het resultaat van deze kantoorinrichting is modern, van alle gemakken voorzien en passend bij de positionering van de klant.

Gezond en prettig werken

Een gezonde en prettige werkomgeving wordt gecreëerd door de samenkomst van veel factoren. Zo is allereerst ergonomie erg belangrijk voor een gezonde werkhouding. Deze werkplek ergonomie hebben wij voor Loo van Eck geoptimaliseerd met:

  • Zit / sta bureau’s | voor optimale bewegingsvrijheid waardoor o.a. rugklachten voorkomen kunnen worden.

De akoestiek op kantoor speelt ook een grote rol bij de creatie van een prettige werkomgeving. Niets is zo vervelend als werken op een kantoor met slechte akoestiek. De werkplekinrichting bij Loo van Eck heeft daarom akoestische afscheidingen gekregen tussen de verschillende werkplekken.

De akoestieke belcel

In het modern ingerichte kantoor van Loo van Eck in Ede vinden we de akoestieke belcel Boston terug. Deze besloten cel staat in de kantoortuin en biedt de werknemers diverse mogelijkheden: telefoneren, rustig lezen of even geconcentreerd werken. De belcel is leverbaar in verschillende kleuren en kon daardoor volledig naar wens worden gerealiseerd.

Vergaderruimte inrichting

De vergaderruimte inrichting is gerealiseerd met ronde vergadertafels en modern gekleurde stoelen. Deze setting zorgt voor efficiënte vergaderingen in een prettige omgeving.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor complete kantoorinrichtingen, groot of klein, in diverse stijlen. Uw wensen staan altijd voorop. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op