Al vele jaren bouwt Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen aan kleine en grote projecten voor particulieren en voor de zakelijke sector. Van de Kolk levert hierbij altijd kwaliteit en degelijkheid op een betrouwbare manier.

Van de Kolk ging in 2019 over naar een volledig nieuw pand. Het inrichten van dit pand? Dat werd aan Zevenbergen Kantoorefficiency uitbesteed. Op basis van de wensen en eisen van de klant heeft Zevenbergen de kantoorinrichting en werkplekinrichting verzorgd.

Industriële kantoorinrichting

De interieurarchitecten van Zevenbergen hebben het ontwerp voor de industriële kantoorinrichting gemaakt.  Het nieuwe pand van Van de Kolk heeft een prachtige, industriële uitstraling en het ontwerp voor de kantoorinrichting is hier naadloos bij ontworpen.

In het kantoor zien we een betonnen vloer en veel glazen wanden terug komen. De glazen wanden zorgen voor een open en prettige sfeer door het hele kantoorpand. Het zorgt er ook voor dat de grote hoeveelheid daglicht die door het dak en de ramen binnenkomt, zich goed kan verspreiden. Daglicht bevordert de productiviteit van werknemers, dus dat is een zeer positief gevolg.

Industriële werkplekinrichting

De werkplekken bij Van de Kolk moesten uiteraard passen bij de hele kantoorinrichting. Natuurlijk is het belangrijk dat het uiterlijke plaatje klopt, maar wij bij Zevenbergen weten ook hoe belangrijk een gezonde werkomgeving is. Een gezonde werkomgeving voorkomt lichamelijke klachten en verhoogt de productiviteit. Daarom hebben wij bij Van de Kolk het volgende werkplek meubilair geplaatst:

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Heeft u net als Van de Kolk uit Garderen behoefte aan een complete kantoorinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren.

Neem contact op