DBA is een financieel advieskantoor in het midden van het land. Voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken bent u bij DBA advies aan het juiste adres. 

De gedreven organisatie was toe aan vernieuwing, vernieuwing van de kantooromgeving wel te verstaan. Voor deze vernieuwing in het kantoor in Lunteren is Zevenbergen ingeschakeld.

De werkplekinrichting voor DBA advies

Gezonde, ergonomische werkplekken zijn belangrijk. Zevenbergen weet precies hoe een werkplek zo gezond en ergonomisch kan worden ingericht, zodat de medewerkers prettig en productief kunnen werken.

Bij DBA advies in Lunteren is er gekozen voor zit / sta bureaus en voor comfortabele bureaustoelen. De kleuren van het meubilair zijn nauwlettend op elkaar afgestemd om zo een harmonieuze werkomgeving te creëren. 

Ook de mogelijkheid om papieren, persoonlijke eigendommen en andere items op te kunnen bergen is belangrijk. De Vepa Qube kasten waren precies wat de inrichting van DBA advies nog nodig had. Geheel passend binnen het totale kantoorinterieur zijn deze Vepa kasten samengesteld: strakke zwarte kasten met een massief eiken rand met lijnolie.

De vergaderruimtes van DBA advies

Voor de vergaderruimtes is gekozen voor ronde vergadertafels. De ronde vorm creëert een huiselijke sfeer waardoor er waardevolle vergadersessies ontstaan. 

De kantoorinrichting van DBA advies kenmerkt zich door de unieke fotobehang prints op de muur en door de maatwerk balie.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Ook maatwerkoplossingen behoren tot de mogelijkheden!

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op