SDV is de afkorting van ‘Sterk Door Vriendschap’. Dit is de naam van een bloeiende voetbalvereniging in Barneveld die al in 1954 is opgericht. Deze Barneveldse vereniging is gevestigd in een nieuwbouw pand.

Projectinrichting SDV

Een voetbalvereniging heeft voor de inrichting van het pand te maken met een kantine, met een bestuurskamer en met vergadermeubilair. Al deze ruimtes en al het meubilair wat hierin komt te staan moet met al het voetbal enthousiasme hufterproof zijn.  Dat kwam ook terug in de sessies die Zevenbergen met SDV in Barneveld heeft gehad om de projectinrichting te bespreken. 

SDV Barneveld wilde graag een nieuwbouw pand met een stoere, industriële inrichting. Echt passend bij het imago van een voetbalvereniging.

De kantine inrichting

Interieurarchitect Goed YD heeft een ontwerp gemaakt voor de kantine inrichting. Een kantine is wat Zevenbergen betreft geslaagd als iedereen er graag komt om te ontspannen, als er een gezellige sfeer hangt die past bij de organisatie en als iedereen zich er comfortabel en op zijn gemak voelt. 

Het kantinemeubilair wat is ingezet bij SDV in Barneveld speelt goed in op de sfeer die er moest komen te hangen. De refurbished kantinetafels spelen daar, net als de hufterproof, industriële kantinestoelen, een grote rol bij. Ook de verschillende barkrukken dragen bij aan de stoere sfeer die er in de kantine van deze vereniging hangt.

De inrichting van de bestuurskamer

De bestuurskamer is ook van een nieuwe inrichting voorzien. In deze bestuurskamer wordt veel vergaderd en op basis van de vergaderwensen is Zevenbergen aan de slag gegaan. Gemak, akoestische omstandigheden en de klantwensen speelden hierbij een belangrijke rol.

Er is uiteindelijk gekozen voor maatwerk vergadermeubilair. Een grote tafel is gecombineerd met stijlvolle vergaderstoelen, die bijdragen aan een ergonomische en actieve zithouding.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete projectinrichting

Zevenbergen is er voor al uw projectinrichtingen, groot of klein, van kerken tot scholen, van ziekenhuizen tot voetbalverenigingen. Uw wensen staan altijd voorop. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op