Midden Nederland Makelaars is een makelaardij onderneming met vele specialisaties. Denk aan woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, agrarisch- en landelijk vastgoed, hypotheken en verzekeringen. 

Het Barneveldse kantoor van Midden Nederland Makelaars was toe aan een nieuwe styling en aan algemene vernieuwing. Dat is waar Zevenbergen met interieurarchitect Goed YD in beeld kwamen.

Vernieuwde kantoorinrichting

Midden Nederland Makelaars ontvangt dagelijks diverse klanten en zakenrelaties. De aandacht van de vernieuwde kantoorinrichting ging dan ook naar de entree van het kantoorpand en naar de vergaderruimtes.

De entree is een stijlvol geheel geworden waar klanten en relaties door het ontvangstmeubilair warm worden ontvangen. Er is gekozen voor kleuren en items die echt passen bij Midden Nederland Makelaars, zodat het juiste gevoel al direct op de bezoeker wordt overgebracht.

De vergaderruimte is ingericht met een ronde vergadertafel met rode vergaderstoelen. Ook deze stijl past bij de identiteit van Midden Nederland Makelaars. De kantoorinrichting is afgemaakt met verschillende hoge bartafels met barkrukken.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor complete kantoorinrichtingen, groot of klein, in diverse stijlen. Uw wensen staan altijd voorop. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op