Probiblio in Hoofddorp is een Provinciale Ondersteuningsinstelling. Probiblio ondersteunt de bibliotheekorganisaties in Noord-Holland en Zuid-Holland, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie.

Chique en sfeervol ingericht

“De zon in kantoor brengen” dat was wat Probiblio hoofdzakelijk wilde bereiken met de verbouwing en met het nieuwe interieur. Zevenbergen kwam met een 3D ontwerp op maat, volledig passend bij deze wens.

Dit 3D ontwerp is werkelijkheid geworden. Er is maatwerk geleverd bij het totaalontwerp voor Probiblio. Maatwerk voor het restaurant, maatwerk voor totaalontwerp van het interieur in combinatie met de verbouwing en maatwerk voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte. 

De zon in kantoor brengen, dat is gerealiseerd met een grote hoeveelheid daglicht wat optimaal de ruimte heeft om binnen te dringen. Naast deze dosis natuurlijk licht, is er gekozen voor een zonnige kleurcombinatie in het Probiblio kantoorpand. Namelijk voor geel, in combinatie met wit en hout. Ook de muurprints die we door het pand heen hebben opgehangen matchen bij het geheel. 

De sfeer in kantoor is prettig, zonnig en stimuleert productief werken. De verschillende zitjes en poefjes die door het pand heen verspreid zijn dragen hieraan bij.

Ergonomisch werken

Bij een goed ingericht kantoor en een goed ingerichte werkplek is ergonomisch werken niet meer weg te denken. Ergonomisch werken zorgt voor minder lichamelijke klachten bij personeel en het verhoogt daarmee de productiviteit. Het juiste kantoormeubilair is daarbij, in combinatie met het juist afstellen van dit meubilair, essentieel. Probilio heeft daarom gekozen voor de Dauphin X-code bureaustoelen. Deze bureaustoelen hebben een markante rugleuning voor optimale ondersteuning.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor complete kantoorinrichtingen, groot of klein, in diverse stijlen. Uw wensen staan altijd voorop. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op