EeStairs, gevestigd in Barneveld, heeft een passie voor het ontwerpen en realiseren van (uitzonderlijke) trappen. Trappen zijn tenslotte functionele blikvangers in ieder gebouw. EeStairs realiseert combinaties van verrassend design met hoogwaardig materiaal.

Kantoorinrichting bij EeStairs

EeStairs en Zevenbergen zijn samen om tafel gegaan om de kantoorinrichting van EeStairs te bespreken. De wensen van EeStairs waren duidelijk: een modern, eigentijds en sfeervol kantoor. Een interieurarchitect van Zevenbergen is enthousiast met het interieurplan aan de slag gegaan en heeft op basis van de wensen van EeStairs en op basis van ‘gezond werken’ een passend plan gemaakt.

Dit plan omvatte de hele sfeer die het kantoor moest gaan uitstralen: van de betonnen vloertegels tot aan de kleurcombinaties (wit, blauw en hout), van het Desso tapijt tot aan de barkrukken. Het resultaat ziet u in de foto’s terug.

De werkplekinrichting bij EeStairs

Behalve de sfeer bij binnenkomst, de inrichting van de openbare ruimtes en de hallen, verdiende ook de werkplekinrichting de aandacht. Een goede werkplek voorziet in ergonomisch meubilair, in een goede akoestiek en in een prettige werksfeer. Dat is voor EeStairs gerealiseerd met dit werkplek meubilair:

Behalve dit werkplekmeubilair zien we in het EeStairs kantoorpand ook nieuwe vergaderstoelen, relaxfauteuils en bijpassende barkrukken terug. Allemaal passend bij de moderne uitstraling van het kantoorpand.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. We ontzorgen u bij iedere stap in het proces en we geven passende adviezen. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op