P-services is specialist op het gebied van personeelsbeheer. Het uitzenden, payrollen, de salarisadministratie, HR-advies en verzuimbeheer hoort daar allemaal bij. Het hoofdkantoor van P-services in Barneveld is een nieuw pand. Zevenbergen heeft de styling en de inrichting van dit nieuwe pand verzorgd. Het resultaat ziet u hieronder terug.

Industrieel kantoor

Het P-services kantoor is industrieel gestyled. Deze industriële stijl komt terug in de verlichting, in het kleurgebruik, in de grote glazen wanden en natuurlijk in het kantoormeubilair en in de werkplekinrichting

De ergonomie van de werkplekken was voor P-services erg belangrijk. Zo gezond mogelijke werkplekken in een industriële sfeer, dat was de wens. Bij het uitwerken van de werkplekinrichting heeft de interieurarchitect van Zevenbergen dan ook voor het volgende meubilair gekozen:

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op