Het kantoorpand van Rabobank Gelderse Vallei in Barneveld is opnieuw ingericht! Zevenbergen is trots op de gerealiseerde kantoorinrichting en geeft u graag een kijkje in dit pand.

Kantoorinrichting Barneveld

Net als bij ieder project wat Zevenbergen uitvoert, begon ook deze kantoorinrichting met de wensen en eisen bespreken van de klant, het brainstormen over de mogelijkheden en het advies vanuit Zevenbergen. In deze gesprekken was al snel duidelijk dat de nieuwe kantoorinrichting strak moest zijn, met een moderne uitstraling. Duurzaamheid is voor Rabobank Gelderse Vallei ook een belangrijke pijler. 

Zevenbergen heeft in het ontwerp gekozen voor een duidelijk terugkomende kleur, voor meubilair wat goed bij Rabobank Gelderse Vallei past, maar wat ook ergonomisch werken stimuleert en voor grote glazen wanden. De basis voor een strak, modern interieur.

Kantoormeubilair Barneveld

We noemden hierboven al even dat duurzaamheid een belangrijke pijler is voor Rabobank Gelderse Vallei. Daarom is er gekozen om de frames van de eigen vergadertafels te hergebruiken, met alleen nieuwe tafelbladen. Ook is er gekozen om de huidige vergaderstoelen opnieuw te stofferen, in plaats van nieuwe stoelen aan te schaffen.

Het kantoormeubilair is qua kleuren en vormen met precisie op elkaar afgestemd. In het Rabobank Gelderse Vallei kantoorpand zien we het volgende kantoormeubilair terugkomen:

Wat in dit kantoorpand direct opvalt bij binnenkomst is het grote Desso Jeans tapijt.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op