Vreugdenhil Dairy Foods, producent van melkpoeders van verse koemelk, is gevestigd in een prachtig nieuwbouwpand in Nijkerk. De inrichting van dit nieuwbouw pand is in samenwerking met Zevenbergen tot stand gekomen.

Duurzame kantoorinrichting Nijkerk

Het nieuwbouwpand van Vreugdenhil Dairy Foods is een ruim opgezet pand. De inrichting van dit ruime pand heeft Zevenbergen in nauwe samenwerking met Vreugdenhil Dairy Foods zelf en interieur architecten Groen & Schild verwezenlijkt.

Duurzaamheid was een belangrijk aspect van deze kantoorinrichting. Er is dan ook gekozen voor duurzaam meubilair en er is gekozen voor de Nederlandse fabriek Vepa als meubelleverancier. 

Geheel passend bij het nieuwbouwpand zelf, moest de kantoorinrichting strak zijn en modern ogen. Dezelfde strakke, moderne stijl is doorgetrokken bij de werkplekinrichting, bij de kantine inrichting en bij de inrichting van de vergaderruimtes. 

In het kantoor zijn unieke zitplekken en hoeken gecreëerd die zorgen voor sfeer, akoestiek en gezelligheid. Daarbij is onder andere het volgende meubilair gebruikt:

  • Vepa Moi Banken | modulair samen te stellen bank elementen
  • Stijlvolle en passende oor fauteuils

Vergaderruimte inrichting Nijkerk

Bij de inrichting van de vergaderruimtes bij Vreugdenhil Dairy Foods is gekozen voor verschillende meubelstukken. Iedere vergaderruimte is anders. In elke vergaderruimte zien we krachtige vergadertafels terug, met ergonomisch verantwoorde vergaderstoelen.

Werkplekinrichting Nijkerk

Bij de werkplekken in dit kantoorpand zien we het volgende kantoormeubilair terug:

Kantine inrichting Nijkerk

De kantine is een ruimte voor ontspanning, voor gezelligheid en voor rust. Met deze gedachten in ons achterhoofd is het ontwerp tot stand gekomen. Het Vreugdenhil Dairy Foods gebouw heeft nu een kantine inrichting met een werkcafe, met stijlvolle verlichting en met Vepa Pit stoelen.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor uw complete kantoorinrichting. Van de werkplekinrichting tot de entree, van de vergaderruimtes tot aan de kantine. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op