In Veenendaal heeft Zevenbergen voor Hoenderdaal Fasteners de vergaderzaal inrichting verzorgd, samen met een verbeterde akoestiek. Hoenderdaal Fasteners is een Nederlandse importeur en groothandel op het gebied van bevestigingstechniek.

Gezond en efficiënt vergaderen

Bij Hoenderdaal Fasteners wordt net als bij menig ander bedrijf met regelmaat vergaderd. De uitdaging hierbij zit er altijd in om zo efficiënt mogelijk te vergaderen om zo succesvolle vergadersessies houden. Wist u dat het verschil tussen een goede of minder goede vergadersessie alles te maken kan hebben met het vergadermeubilair?

Hoenderdaal Fasteners was toe aan vernieuwing in de vergaderruimte. Daarom heeft Zevenbergen de ruimte opnieuw ingericht met geschikt en passend vergadermeubilair: vergadertafels en Uni sledestoelen. Hierbij is rekening gehouden met gemak en zijn er ergonomische keuzes gemaakt.

Volledig passend bij de core-business van Hoenderdaal Fasteners zijn akoestische wanden gerealiseerd; met eigen print.

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw complete kantoorinrichting

Zevenbergen is er voor complete kantoorinrichtingen, groot of klein, in diverse stijlen. Uw wensen staan altijd voorop. We kijken en denken met u mee, we adviseren en we realiseren. 

Wat kunnen we voor uw kantoor betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op