Het Streek, dé christelijke scholengemeenschap in Ede en omgeving met hart voor onderwijs en mensen. Iedereen is welkom op Het Streek. Ze hebben veel te bieden, van praktijkonderwijs, mavo, havo tot vwo en gymnasium. Van de Vakroute Techniek tot GeoFuture of Technasium, aangevuld met allerlei keuzevakken en buitenschoolse activiteiten. Een nieuwe personeelsruimte vraagt om nieuwe meubels. Wij van Zevenbergen hebben deze ruimte mogen voorzien van het juiste meubilair.

Volledig aansluitend bij de huidige keuze in interieur

De oude personeelsruimte werd vervangen voor een een nieuwe ruimte welke in formaat een stuk groter is en de huidige meubels konden ook een upgrade gebruiken. Als je bij Het Streek binnenloopt wordt je omarmt door een gezellig kleurenpallet van rood en oranje. Dit werd dan ook doorgevoerd in de kleurkeuze voor het nieuwe meubilair. Een tijdloos meubelstuk in een aansluitende kleur van de huisstijl. Een plek waar personeel kan overleggen, pauze kan houden of een bijeenkomst kan organiseren.

Kijk snel verder voor het eindresultaat:

Een sfeervolle projectinrichting

Benieuwd naar de meubels die gebruikt zijn bij de inrichting van Het Streek?

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw kantoorinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op