Campus ontzorgt particulieren, bedrijven, aannemers, overheden, scholen en zorginstellingen in heel Nederland bij het creëren en onderhouden van aangename woon- en werkomgevingen. Ze zijn ook graag uw totaalinstallateur! Een nieuw pand was de reden voor een nieuw interieur!

Een modern pand met een modern en tijdloos interieur

Al jaren werken we graag samen met Campus. Met de verhuizing naar het nieuwe pand kwamen we weer in contact. In samenwerking met Interieurarchitect Yvette van Goed YD werd het ontwerp dan ook tot in detail gecreëerd. Yvette heeft het interieur naadloos laten aansluiten op de stijl van het nieuwe pand evenals de huisstijl van Campus. Een modern ontwerp met een luxe twist. Het frisse wit gecombineerd met de dieprode kleur geeft het kantoor een tijdloze uitstraling die de juiste warmte weergeeft. Een plek waar je je als medewerker helemaal op je plek voelt.

Kijk snel verder voor het eindresultaat:

Een sfeervolle kantoorinrichting

Benieuwd naar de meubels die onder andere gebruikt zijn bij de inrichting van Campus?

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw kantoorinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op