Rondhoutzagerij Midden Nederland vervaardigt houten hulpmiddelen voor emballage en transport, zoals houten balken. Onze veeleisende, maar altijd tevreden afnemers zijn producenten van verpakkingsmaterialen, industriële eindgebruikers en transporteurs.. In opdracht van Rondhout hebben wij van Zevenbergen het huidige kantoor, de vergaderruimte en de lunchruimte voorzien van nieuwe meubels.

Een goede basis met een stoere twist

Bij Rondhout waren ze toe aan een nieuwe inrichting. Het gehele pand kreeg een grondige make-over waar ook wanden en plafonds werden vervangen. Een grote verandering waarbij de meubels niet achter konden blijven. Voor de kantoorruimtes, vergaderruimte en de lunchruimte mochten we dan ook meedenken in het meubilair. Rondhout specialiseert zich op het gebied van houtzagerij. Het kleurenpallet van een frisse bladgroen en het stoere zwart kon dan ook niet ontbreken in het interieur.

Op basis hiervan is gekozen voor de volgende inrichting:

“Zevenbergen is al jaren onze huisleverancier voor leveren van kantoormeubilair. Een hele fijne partij om mee samen te werken. Leveren prachtige en kwalitatief hoogwaardige spullen. Prettige mensen zowel in de sales als ook de bezorgers/monteurs die de spullen afleveren. Aanbevelenswaardig” – J. van de Kamp

Een sfeervolle projectinrichting

Benieuwd naar de meubels die gebruikt zijn bij de inrichting van Rondhout?

Zevenbergen Kantoorefficiency voor uw projectinrichting

Zevenbergen is er ook voor uw kantoorinrichting! We kijken en denken graag met u mee, we adviseren en we realiseren. Wat kunnen we voor uw project betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op