fbpx Skip to main content
ZEVENBERGEN

Kantoormeubelen Nijkerk: voor een prachtige kantoorinrichting

Zevenbergen is dé kantoorspecialist voor Nijkerk en omstreken. We staan voor gezonde en sfeervolle kantoren en projecten.

Kantoormeubilair voor starters tot multinationals

Zevenbergen staat bekend om het bieden van deskundig advies. Om de combinatie van creatieve ontwerpen met ergonomische en écht praktische oplossingen. Om snel schakelen en een complete ontzorging.

Van starters tot multinationals, Zevenbergen verzorgt als kantoorspecialist voor Nijkerk bij ieder kantoor of project dé gezonde en sfeervolle inrichting. Of u nu op zoek bent naar een losse bureaustoel of naar uw complete kantoor- of projectinrichting; Zevenbergen is uw kantoorspecialist voor regio Nijkerk.

Homepage
Grote showroom in Midden-Nederland

Beleef ruim 2000m² aan inspiratie en sfeer

Homepage
Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen

Een familiebedrijf waarin korte lijntjes centraal staan

Homepage
Specialist in ergonomisch kantoormeubilair

Alles voor een gezonde en sfeervolle werkplek

Homepage
Van maatwerk ontwerp tot geruisloze montage

Eén bureau of een compleet traject van A tot Z? Alles kan!

Projectinrichting op maat in Nijkerk

Al ruim 40 jaar mogen verzorgen wij de inrichtingen van bedrijven. In talloze branches. Met ieder zijn eigen uitdaging. Van het (her)inrichten van een kantoorruimte tot een stijlvolle directiekamer. Van praktisch maar sfeervol meubilair voor een zorginstelling tot sobere, maar sprekende meubelen voor kerken. Van restaurants die er uit willen springen tot functioneel meubilair voor onderwijsinstellingen. Wij kennen uw uitdagingen, hebben een passende oplossing en vertalen dat naar meubilair dat bij uw organisatie past.

Onze specialisten weten u te adviseren en zorgen voor de juiste samenstelling van meubels en accessoires. Voor prettiger werken in een sfeervolle omgeving. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom!

Ontdek ons aanbod

Werken
Zitten
Ontvangen
Vergaderen
Opbergen
Directie
Alle categorieën

Get inspired! Bekijk ons werk

Wij zijn trots op alle inrichtingen die wij hebben weten te realiseren en bieden u graag inspiratie om te laten zien waartoe wij in staan zijn. Daarom vindt u hieronder een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten.

Campus - barneveld

Campus – Barneveld

Het Streek - Ede

Het Streek – Ede

Rondhout - garderen

Rondhout – Uddel

Xibis - barneveld

Rouwcentrum de Plantage – Barneveld

INTERIEURONTWERP

Werkbare droomontwerpen

Ons vertrekpunt voor hét perfecte ontwerp is uitgaan van de meest praktische en werkbare indeling, zonder ons creatieve oog en gevoel voor stijl te verliezen. Want naast een stijlvolle inrichting is optimaal gebruiksgemak vanzelfsprekend uitermate belangrijk. Vanuit deze werkwijze weten onze stylisten en ontwerpers keer op keer stijlvolle, gezonde én werkbare inrichtingen te creëren die perfect aansluiten bij uw werksituatie en initiële wensen.

Meer over interieurontwerp
Interieurontwerp
Interieurontwerp

Onze showroom in Midden-Nederland boordevol inspiratie

Bezoek onze showroom boordevol inspiratie en ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van kantoor- en projectinrichtingen nu zelf. Kom gerust eens langs, onze stylisten heten u van harte welkom!