fbpx Skip to main content

De industriële sfeer zien we overal terugkomen; in woningen, in restaurants en in winkels, maar ook zeker in de kantoren. Een industrieel kantoor design is stoer, eigentijds en levert een heerlijke werkomgeving op. 

Wat is een industrieel kantoor nu eigenlijk? Het gaat bij een industriële inrichting om een stoer interieur met minimaal kleurgebruik. Zwart, grijs en wit komen veel terug, aangevuld met een eventuele felle kleur. Robuuste materialen, zoals grof, gebruikt hout, ijzer en metaal komen veel terug. Warme, zachte kleuren passen niet bij een industrieel kantoorpand. Het gaat om een stoer, robuust en karakteristiek geheel.

Hoog tijd voor inspiratie, informatie en tips!

Stijlvolle kantoorinrichting delektro – ede
Bouwbedrijf van de kolk garderen

Wat kenmerkt een industrieel kantoor?

De industriële stijl komt oorspronkelijk uit de grote stad. Daar werden oude, vervallen panden en hallen gebruikt om in te wonen. Inmiddels is deze stijl ontzettend populair als decor van woningen, kantoren, restaurants en evenementenlocaties.

Denkt u aan een industrieel kantoor? Dan is de kans groot dat u een kantoorruimte voor u ziet met een betonnen vloer, baksteen wanden, zwarte elementen, neutrale kleuren en industriële meubels. Een stoer en chique geheel.

Thiso industrial automation ede

De industriële basis van een kantoor

Een industrieel kantoor heef een industriële basis nodig. De betonnen / betonlook vloer die we hierboven noemde bijvoorbeeld of niet tot in perfectie afgewerkte wanden. Deze basis wordt vaak gecombineerd met zwart (stalen) items, neutrale kleuren en wellicht een felle knalkleur. Deze felle kleur kan bijvoorbeeld een kleur zijn die in uw logo / huisstijl terug komt!

Loo van eck ede

Industriële meubels in een kantoor

Net als voor woningen, is er ook voor kantoren industrieel meubilair verkrijgbaar. Bij een industriële kantoorinrichting  passen bijvoorbeeld metalen stoelen of barkrukken, robuust houten tafels, grote fabriekslampen en stoere fauteuils. Stoere locker kasten en kasten met open vakken kunnen ook een echte aanvulling zijn aan een industriele kantoorruimte. 

Leer kan ook prachtig uitkomen in een industrieel pand. Wij raden u dan aan om bijvoorbeeld de banken in de ontvangstruimte of de stoelen in de vergaderruimtes van leer aan te schaffen. 

Wist u dat er ook een groot aanbod is aan ergonomisch, industrieel kantoormeubilair?

Cimar electronics veenendaal

Voorbeelden van een industrieel kantoor

Voor diverse van onze klanten hebben wij een kantoorinrichting verzorgd met een industrieel karakter. Kijk maar eens mee!

Delektro

Strak. Chique. Stijlvol. Deze woorden omschrijven deze industriële kantoorinrichting. Het project omvatte de werkplekinrichting, het inrichten van de vergaderruimtes, het inrichten van de kantine en alle detailleringen er om heen.

Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting

THISO Industrial Automation

Wat direct opvalt in het industriële THISO kantoor is de betonnen vloer, gecombineerd met prachtige zwarte items zoals de keuken, de langwerpige kantinetafel en de industriële Swan Diva kantinestoelen.

Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting

EeStairs

Als we bij EeStairs binnen kijken in het industriële kantoor zien we betonnen vloertegels, passende kleurcombinaties (wit, blauw en hout), een prachtig tapijt, industriële barkrukken barkrukken.

Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting
Inspiratie voor een industriële kantoorinrichting

Nog meer van onze (industriële) projecten zien? Kijk dan eens binnen bij Bouwbedrijf van de Kolk – Garderen, Loo van Eck, Cimar Electronics of bekijk al onze projecten.

Uw eigen industriële kantoor realiseren?

Zevenbergen is expert op het gebied van sfeervol, gezond werken. We denken graag met u mee over uw gezonde, industriële kantooromgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op!