fbpx Skip to main content

Met een luxe kantoorinrichting maakt u een goede indruk op zowel zakenpartners als op uw werknemers. Het opzetten van een inrichting die zowel een mooie uitstraling heeft als efficiënt werken bevordert kan alleen wel een lastige klus zijn. Bij Zevenbergen willen we u graag daarbij ontzorgen door het gehele proces op ons te nemen. Wat we daarin voor u kunnen betekenen zullen we in dit artikel verder uitleggen.

Hoogwaardig meubilair

Hoogwaardig meubilair voor uw kantoorinrichting

Een luxe kantoorinrichting begint bij het kiezen van het juiste meubilair. Bij Zevenbergen hebben we een breed assortiment aan kantoormeubelen; van eenvoudige bureaustoelen tot luxe fauteuils, van compacte bureau’s tot complete werktafels. Met de juiste selectie aan meubelen geven wij uw kantoorinrichting een luxe uitstraling. Benieuwd naar onze producten? U kunt onze catalogus online inzien. We verwelkomen u ook graag in onze showroom waar we u kunnen adviseren en inspireren voor uw nieuwe kantoorinrichting.

Inspiratie kantoorinrichting

Voordelen van een luxe kantoorinrichting

Een luxe kantoorinrichting is niet alleen mooi om te zien, het brengt ook andere voordelen met zich mee. Deze kantoorinrichting bestaat vaak uit hoogwaardige producten die naast hun uitstraling ook andere kwaliteiten hebben. We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet.

  • Een luxe kantoorinrichting maakt indruk op klanten en zakenpartners
  • Luxe kantoormeubelen hebben vaak een tijdloos ontwerp
  • Naast uiterlijk wordt ook ergonomie vaak verhoogd
  • Deze kantoorinrichting verhoogd het werkplezier
Industriële kantoorinrichting

Hoe ziet een luxe kantoorinrichting eruit?

Een luxe kantoorinrichting is aan een aantal punten te herkennen. Hoewel ‘ luxe’ niet echt een interieurstijl is zijn er wel een aantal elementen die echt typisch zijn voor deze kantoorinrichting.

Veritec spakenburg

Hoogwaardige materialen

Alleen het beste materiaal wordt gebruikt

Het gebruik van hoogwaardige materialen staat centraal bij deze kantoorinrichting. Hoe de inrichting er ook uitziet, kwaliteit en afwerking staan voorop. Hierdoor is een luxe kantoorinrichting niet alleen erg mooi, het gaat vaak ook lang mee. Kenmerkende materialen een luxe kantoorinrichtingen zijn: luxueuze houtsoorten, leer of hoogwaardige stoffen en gecoat metaal. Abstracte vormen en een minimalistisch design passen ook bij deze kantoorinrichting.

Rustige uitstraling en exclusief design

Met minder bereik je meer

Veel details en accessoires kunnen rommelig en onrustig ogen. Accessoires worden vaak gebruikt om een wat saaiere inrichting op te leuken. Kenmerkend van een luxe kantoorinrichting is echter dat het bestaat uit hoogwaardige meubels, vaak ook met een uniek design. Het is daarom ook vaak niet nodig om veel details aan te brengen om een luxe, exclusieve kantoorinrichting sfeer te geven. Het resultaat is een veel rustigere design kantoorinirchting.

’s heeren loo – noordwijk
Stijlvolle kantoorinrichting delektro – ede

Aandacht voor ergonomie

Het moet er niet alleen mooi uitzien

Als er kwalitatief hoogwaardige meubels in een kantoorinrichting worden gebruikt zijn dat vaak niet alleen mooie meubels om naar te kijken. Bepaalde functionaliteiten en een verhoogde ergonomie zijn ook erg belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld elektrisch verstelbare zit/sta bureau’s terugvinden in een luxe kantoorinrichting. Ook ergonomische stoelen zijn populair . Zo is deze kantoorinrichting ook goed voor het werkcomfort.

Handige tips voor een luxe kantoorinrichting

Bent u opzoek naar een kantoorinrichting, maar weet u nog niet goed waar u op moet letten? Wij hebben een aantal dingen op een rijtje voor u gezet die u kunnen helpen met het samenstellen:

  • Less is more, ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit
  • Zorg voor eenheid in het meubilair
  • Ga voor meubels van hoogwaardige materialen
  • Ga in gesprek met een adviseur over de inrichting en ergonomie

Voorbeelden van een luxe kantoorinrichting

Laat ons uw kantoorinrichting ontwerpen

Voor een luxe kantoorinrichting moet alles natuurlijk perfect zijn. Daarom ontzorgen wij u graag als het gaat om uw kantoorinrichting. U geeft uw wensen aan en wij gaan daarmee aan de slag. Op basis van uw input schetsen wij een ideale inrichting die zowel stijlvol als efficiënt is. Hoe groot uw kantoor is maakt niet uit. Ons breed assortiment en diverse maatwerkmogelijkheden geven ons de mogelijkheid om de totaalinrichting van uw kantoor te realiseren, ongeacht het formaat. Wilt u naast een luxe ook een ergonomische kantoorinrichting? Dan geven we daar graag advies over. Door een werkplekonderzoek te houden identificeren we de behoeftes van werknemers en kunnen we een kantoorinrichting opzetten waar uw werknemers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen verrichten.

Advies voor uw kantoorinrichting

Graag adviseren we u over uw kantoorinrichting. Of u nu een kleine ruimte of een volledig pand wilt voorzien van nieuw meubilair, wij kunnen u altijd een passend advies geven. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom, wij staan voor u klaar!

Neem contact met ons op