fbpx Skip to main content

Met een luxe kantoorinrichting maakt u een goede indruk, maar hoe richt u dat nou in? Daar weten we bij Zevenbergen Kantoorefficiency wel raad mee. Een luxueus interieur dat inspireert, maar waarmee u tegelijkertijd ook indruk maakt op uw werknemers en zakenpartners. Hoe u dit op een eenvoudige manier bereikt, leggen we in dit artikel verder uit.

Hoogwaardig meubilair voor uw kantoorinrichting

Een luxe kantoorinrichting begint bij het kiezen van het juiste meubilair. Bij Zevenbergen hebben we een breed assortiment aan kantoormeubelen; van eenvoudige bureaustoelen tot luxe fauteuils, van compacte bureaus tot complete vergadertafels. Met de juiste selectie aan meubelen geven wij uw kantoorinrichting een luxe uitstraling. Benieuwd naar onze producten? U kunt onze catalogus online inzien. We verwelkomen u ook graag in onze showroom waar we u kunnen adviseren en inspireren voor uw nieuwe kantoorinrichting.

Een luxe kantoorinrichting maakt indruk!

Voordelen van een luxe kantoorinrichting

We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Een professionele uitstraling
  • Een mooi visitekaartje naar klanten en zakenpartners
  • Lang genieten van een tijdloos en kwalitatief ontwerp
  • Een fijne werkomgeving die zorgt voor hogere productiviteit en inspiratie
Een luxe kantoorinrichting maakt indruk!

Hoe ziet een luxe kantoorinrichting eruit?

In een luxe kantoorinrichting is veel aandacht voor details en een hoogwaardige afwerking. Als alles goed op elkaar is afgestemd voelt een luxe inrichting prettig en speciaal aan.

Een luxe kantoorinrichting maakt indruk!

Hoogwaardige materialen

Alleen het beste materiaal wordt gebruikt

Het gebruik van hoogwaardige materialen staat centraal bij deze kantoorinrichting. Kwaliteit en afwerking staan voorop. Hierdoor is een luxe kantoorinrichting niet alleen erg mooi, maar gaat het vaak ook lang mee. Kenmerkende materialen voor een luxe kantoorinrichting zijn: houtsoorten, leer of hoogwaardige stoffen, messing en koper. Strakke lijnen en warme kleuren zien we ook erg veel terug in deze interieurstijl.

Rustige uitstraling

Met minder bereik je meer

Door gebruik te maken van meerdere tinten uit één kleur, ook wel ton-sur-ton genoemd, ontstaat er een rustig geheel en een fijne sfeer. Het is vaak niet nodig om veel accessoires of verschillende kleuren toe te passen, less is more. De hoogwaardige materialen en verschillende structuren spelen de hoofdrol.

Een luxe kantoorinrichting maakt indruk!
Een luxe kantoorinrichting maakt indruk!

Aandacht voor ergonomie

Het moet er niet alleen mooi uitzien

Als er kwalitatief hoogwaardige meubels in een kantoorinrichting worden gebruikt zijn dat vaak niet alleen mooie meubels om naar te kijken. Bepaalde functionaliteiten en een verhoogde ergonomie zijn ook erg belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld elektrisch verstelbare zit/sta bureau’s terugvinden in een luxe kantoorinrichting. Ook ergonomische stoelen zijn populair . Zo is deze kantoorinrichting ook goed voor het werkcomfort.

Handige tips voor een luxe kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een kantoorinrichting, maar weet u nog niet goed waar u op moet letten? Wij hebben een aantal punten voor u op een rijtje gezet die u kunnen helpen met het samenstellen:

  • Kies voor kwaliteit boven kwantiteit
  • Ga voor meubels van hoogwaardige materialen
  • Zorg voor eenheid in het kleurenpalet en meubilair
  • Ga in gesprek met een adviseur over de inrichting en ergonomie

Voorbeelden van een luxe kantoorinrichting

Laat ons uw luxe kantoorinrichting ontwerpen

Bij een luxe kantoor gaat het om de puntjes op de i. Daarom ontzorgen wij u graag als het gaat om uw kantoorinrichting. U geeft uw wensen aan en wij gaan voor u aan de slag. Op basis van uw input schetsen wij een ideale inrichting die zowel stijlvol als efficiënt is. Hoe groot uw kantoor is, maakt niet uit. Ons brede assortiment en diverse maatwerkmogelijkheden geven ons de mogelijkheid om de totaalinrichting van uw kantoor te realiseren, ongeacht het formaat en budget. Wilt u naast een luxe ook een ergonomische kantoorinrichting? Dan geven we daar graag advies over. Door een werkplekonderzoek uit te voeren, identificeren we de behoeftes van werknemers en kunnen we een kantoorinrichting opzetten waar uw werknemers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen verrichten.

Advies voor uw kantoorinrichting

Graag adviseren we u over uw kantoorinrichting. Of u nu een kleine ruimte of een volledig pand wilt voorzien van nieuw meubilair, wij kunnen u altijd een passend advies geven. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom, wij staan voor u klaar!

Neem contact met ons op