Over ons

Zevenbergen Kantoorefficiency begrijpt dat de inrichting van uw kantoor maatwerk is. Daarom werken we bij ieder project met eigen adviseurs en monteurs. Daarbij zorgen we dat uw project nauwkeurig wordt voorbereid en met oog voor de kleinste details wordt uitgevoerd. Zo bouwen we aan een langdurige relatie met u als onze klant en kunt u zich focussen op uw eigen business. Kwaliteit is daarbij het belangrijkste uitgangspunt, zowel in onze producten als in onze relaties.

 

Efficiënt

Ieder detail in uw kantoor, kerk, huisartsenpraktijk of bedrijfsrestaurant moet kloppen. Kasten staan op logische plekken, bureaus en bureaustoelen zijn op de juiste wijze ingesteld en frisgroene planten kleden het geheel mooi aan. Toch is één ding nóg belangrijker. U moet er prettig, gezond en efficiënt kunnen werken. Al vanaf de intake is dát ons uitgangspunt, daar staan en gaan we voor! Zo verzekeren wij u een kwalitatief hoogwaardige werkplek waar u en uw medewerkers op de juiste manier zitten en efficiënt werken. Of dat nu om één, tien of honderden werkplekken gaat: onze focus blijft gelijk.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

 

Familiebedrijf

Zevenbergen Kantoorefficiency is een hecht familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring. Al die jaren was de belangrijkste pijler onder het bedrijf het team van personeel. Met onze medewerkers hebben we prachtige referentieprojecten gerealiseerd. We stellen ons hieronder aan u voor.