Zaal- en kerkmeubilair

Voor de inrichting van zalen en kerken dient het meubilair zeer flexibel, multifunctioneel en zeer gebruiksvriendelijk te zijn. Daarnaast dienen stoelen comfort te bieden, maar ook zeer gemakkelijk te koppelen en te stapelen zijn.


Neem bijvoorbeeld de stijlvolle Casala Lynx kerkstoel. Er zijn 3 modellen van de Lynx kerkstoel. De stoel is eenvoudig te koppelen. Wanneer men deze stoel 10 centimeter omhoog tilt kan deze kerkstoel in het frame van de stoel ernaast geplaatst worden. Op deze manier zijn de stoelen solide gekoppeld. Zonder extra hulpmiddelen! Eenvoudig en efficiënt.

 

Daarnaast levert Zevenbergen verschillende tafels die geschikt zijn voor een kerk of zaal. Deze kerktafels zijn licht en gemakkelijk te hanteren. De tafels zijn eventueel klapbaar en stapelbaar. Een klapbare tafel zoals bijvoorbeeld de Turn & go klaptafel heeft veel voordelen voor een kerk. Zevenbergen Kantoorefficiency heeft over de jaren diverse kerken ingericht. Door de ervaring met het inrichten van kerken geven wij advies op maat. Zevenbergen alle kneepjes van het vak voor het creeëren van een optimale inrichting voor zowel zalen als kerken.


Bent u op zoek naar een kerkstoel, een tafel of stoel voor een kerk of zaal? Dan horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Zevenbergen levert comfortabele stapelbare kerkstoelen en zaalstoelen voor ieder budget. Wij hebben diverse modellen op voorraad en heten u bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld.